2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 221857 بازدید | 482 پست
مهمون میومد مثلا میخواست پذیرایی کنه جلو همه بشقاب میذاشت منو رد می‌کرد انقد بیشعور بود که تمام زندگ ...

یه قسمت از ماجرا را نمیبینی یا یادت رفته، دلیلی داره که خوشش نمیاد، چه اصراری داره که دوست داشته باشه، ول کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوشتید من از برادرشوهرم محبت می‌خواستم؟من محبت برادرشوهرمو میخواستم چیکار مگه کمبود داشتممن احترام و ...

اینکه بهتون میوه شیرنی تعارف نمیکرده و میگفته به شوهرش محلم نمیده و ولخرجه خیلی بد بوده. حالا اگر یبار بود شاید یادش رفته تعارف کنه ولی اینکه خرما هم شما رو رد کرده کمال بی ادبی بوده. ادم به مردن کسی رصی نیس ولی هر چی بوده گذشته فراموش کنید و اینکه همیشه عروسی که فامیله دغ میده ادمو ...خودشم خوب بمونه قوم شوهر رو اون جور دیگه حساب وا میکنن...

نوشتید من از برادرشوهرم محبت می‌خواستم؟من محبت برادرشوهرمو میخواستم چیکار مگه کمبود داشتممن احترام و ...

اسی تو تاپیکت به یه نفر نوشتم حرفت درسته اسکرین میگیرم و این حرفا 

خاستم بگم منظورم تو نبودی چون هم خابالودم‌هم مریض هم روز اول پریودی اصلا متوجه داستانت نشدم با پیام اون خانم یاد یه چیزی افتادم داغ دلم تازه شد و برام حق اومد 

وگرنه کاملا حق داری کسی که معرفی می‌کنه اکثرا آدم بده داستان میشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

کاش خدا جاری مرا هم به سزای عملش برسونه.من شهرغریب هستم.ده سال ازمن کوچکتره.ولی مرا میدیدسلام نمیکرد.ولی آن یکی جاریم راکه ازخانواده بهتری بودرامیدید ازترسش سلام وبه به چه چه میکرد هرچندازاوهم متنفربود.توی جمع جوری رفتار که کسی بامن حرف نزنه.جون شوهرش پولدار وپسراروم وخوبی برامدرومادرش بوده همه اورا دوست دارن.من شوهرم ندار واذیت کن مدرمادرهم بوده.تایه بارخاستیم دسته جمع بریم تفریح جاریم گفت توبامانیا.مادرشوهرم هم امدگفت مریم میگه بامانیا تو.منم دلم شکست.از اون موقع باهاش حرف نمیزنم.

نمیدونم هر چی بود خیلی عذاب کشیدم و سر خاکش هم گفتم برای من و تو رفت اون دنیا

عزیز دلم ذهن برادر شوهرتو خراب کرده بود ولی دیگه هیچ وقت به اندازه آدما دست نزن به برادرشوهرت و سطح خانوادگی شما نمیخورده

منظورم از دنیا دیده در جمع حضور داشتن و هوش اجتماعی داشتنه. معمولا کسایی که در فضای اجتماعی قرار میگ ...

هوشی که خدا میده همیشه هست و خواهد بود . اون میزان سواد و دانستنی هست ک ارتقا پیدا میکنه . جهان دیده ینی کسی که کشورای مختلف رو رفته ... نه در جمع حضور داشتن ! روابط عمومی و اجتماعی هست 

کاش خدا جاری مرا هم به سزای عملش برسونه.من شهرغریب هستم.ده سال ازمن کوچکتره.ولی مرا میدیدسلام نمیکرد ...

خاک تو سر خائن.  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چه عجیبه که این همه آدم لایک کرده‌اند و از افزایش محردی هم گله دارند!اگر انسانهای مهربون و فهیم، دخت ...

اینایی ک این نظرو دارن واسه اینه که  پشیمونن یکیش خودمن و دوستم ک دلمون سوخت واسه یه دختر اما بعد اشک منو دوستمو دراورد دختری ک توخونه باباش گازو بازکرده بودخودکشی کنه من دلم براش سوخت اما دیگه پشت دستمو داغ کردم ک دلم براکسی نسوزه

من مشکل بی محلی جاری رو داشتمعلاوه بر این سعی می کرد با زبون و بی زبون و هر مدلی که می تونه توی جمع ...

البته که خدا از همه قدرتمند تره و من تمام کسانی که باعث مشکلاتم شدن به خدای بزرگ واگذار کردم