2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 260194 بازدید | 545 پست
چ عجیب اگه دوست دختر داره چرا روانشناس بهش گفت جاریتو ببره . اصلا پیشنهاد نرمالی نیست .اون آقا توی ی ...

منم باور نکردم کلا

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته مث پدرمادر خودمون نمیشن...ولی خب احترامشون واجبه....برای آرامش زندگی مون بهتره باهاشون کل کل ن ...

دقیقاً حرف شما رو قبول دارم ،منظورم این بود که حد و حدودا را رعایت کنیم و فکر نکنیم که مالک پدر شوهر مادر شوهر یا برادر شوهر هستیم،و نباید بیشتر از حد اعتدال انتظار محبت داشته باشیم

عقد کردنش همانا و نشون دادن اون یکی روش هماناچنان با من چپ افتاد و دشمن شد که من تا مدتها قبول نمی‌ک ...

چرا اونا از نظر تو استفاده کردن برای برادرشوهرت مگه خواهر و مادر نداشته

مگه برادرشوهر بخواد زن بگیره نظر جاری مهمه😂

اسی از یه طرف میگه بهم اهمیت نمیدادن کم محلی میکردن از یه طرف میگه منو واسطه ازدواج برادرشوهرم میکردن 

اگ قبولت نداشتن دوست نداشتن بهت اهمیت نمیدادن حتی نمیذاشتن متوجه بشی خاستگاری رفتن  بدون مادرشوهر روت حساب میکنه واهمیت میده بهت 

اول تاپیکت گفتی جاریت خیلی معمولی هست و سیکل داره وبرادرشوهرت از همه نظر سرتر بوده.حس کردم اون دختر رو به خاطر این  پیشنهاد دادی که لولش از تو بالاتر نباشه ولی وقتی دیدی  با این وجود اون خانم بین خانواده شوهرت محبوبتر شده حال روحیت خراب شده

دنبال زیر بغل مار میگردید همیشه یه آدمایی تو نی نی سایت کارآگاه گجت هستن

مار خودش قد کافی کشنده و سمی هست دیگه به پیدا کردن زیر بغلش نیازی نیس😅🙌 الان که کارکاه داریم اینه نباشه کنتور سایت ازین دروغا میپره خودت تو خاموشی میمونی🙃🤭🤣

شاید باورتون نشه ولی همچنین چیزی رو توزندگی خواهرم دیدیم .

دوستشم نداشتن ولی نظرم میخواستن ازش یااینکه برادرشوهر بزرگش اذیتشون میکرد حتی اومده بود خونه ی خواهرمو گشته بود انقد این آدم بد وبد ذاته برای همین میگم غیر واقعی نیس این داستان .یه کارایی که میکرد که اصلا آدم دهنش وامیموند احمق 

اول تاپیکت گفتی جاریت خیلی معمولی هست و سیکل داره وبرادرشوهرت از همه نظر سرتر بوده.حس کردم اون دختر ...

دقیقا حس من 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی