هر شب دارم غصه میخورم ۵ سال باهاش بودم هیچکدوم از کارایی که برای جدیده انجام میده برام نکرد هیچوقت حلالش نمیکنم چون هم عمرمو هدر داد هم منو به عشق بدبین کرد کسی که صبح تا شب قسم میخورد عاشقمه و بعد من با کسی نمیره
خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
پسرا همینن ببینن کشته مردشونی وزیاد پیگیرشونی و ...
فراری میشن عوضش با کسی میرن ک ضعیف نیست خودشو کامل وقف پسره نمیکنه
نسبت بهش بی تفاوته
پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
عه سلام😁خیلی وقته ندیدمت البته فقط اسم کاربریتو یادمه نمیشناسمت😐❤️
سلام عزیزم 💖 دقیقا منم اسم کاربریت یادمه فقط🤔😂🤦♀️
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
سلام عزیزم 💖 دقیقا منم اسم کاربریت یادمه فقط🤔😂🤦♀️
اره نمیدونم یروزی تو یه تاپیکی حرف میزدیم باهم سر یه موضوعی حالا چیبود یادم نمیاد ولی اسمت یادم مونده😁