2777
2789
من نگفتم که بره با ۲۵ ساله گفتم ازدواج تو سن پایین بهتره اگ نشد که هیچی همه چی قسمته حتی اگ بگم پیر ...

چرا دقیقا داری توهین میکنی اول خوب فکرکن بعدنظربده، ولی مشخصه درک وشعور نداری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه ایرادی نداره هر وقت خواستی شوهر کنی یا دخترت و خواستی شوهر بدی به ۴۰ سال به بالا ها بدید که شعو ...

خب کسی که  سنش نزدیک به ۴۰معلومه خواستگار هایی که داره حدود های خودش یا بالای ۴۰.

بعدم شوق وذوق ربطی به سن نداره من یه آدمایی رو میبینم با اینکه پیر هستن اماذوقشون از من بیشتر امید به زندگیشو و.. 

مسیر زندگی هرکسی متفاوت یکی توی سن کم ازدواج می‌کنه یکی تو سن بالا شرایط ازدواج براش پیش میاد مهم درست زندگی کردنه زندگی مسابقه نیست

خوب شایداخلاقش خوبه شاید مهربانه دست و دلبازه ... مگه همه چیز زاد و ولد و قیافه...

کلا  کاری یه شوهره  ندارم  دختره  بیشعورع

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آخه صفحه اول وخوندم ۲۴سالگی حس میکنن سنشون بالاس!آدم تعجب میکنهمن دوستم ۶۷ مجرده یکیش ۷۱ مجرده یکیش ...

دقیقا

درود بشما

تا بحال ندیدم یه پسر مجرد سن بالا که کم هم نیستن تاپیک بزنن که من زن میخوام

درسته ازدواج نیازه که آرزو میکنم انشالله به حق خودش بهترینش نصیب همه جوونا و کسانی که میخوان بشه

اما عزت نفس هم بد نیست.خوب درست رو بخون کار کن دنبال اهدافت برو انشالله ازدواجتم  درست میشه

حالا هی بگی من شوهر میخوام از آسمون واست میباره

بچه بودم یه خانمی از سن کم همش درباره ازدواج حرف می‌زد پیش خانوادم الان اگر اشتباه نکنم نزدیک پنجاه داره ولی هنوز ازدواج نکرده.غرور و عزت نفس برای یه دختر بسیار زیباس

چیکار کنیم 🥲

قرار نیست کاری بکنی ،مثبت فکر کن و به خودت بگو همین روزا جفت زندگیمو پیدا میکنم و باهاش خوشبخت میشم سنی نداری من نمیدونم چرا برای ازدواج سن رو ملاک قرار میدیم هر کسی یه سرنوشتی داره شاید زود ازدواج میکردی خوشبخت نبودی 

من ۳۰ سالگی ازدواج کردم و خدارو شاکرم که جوونی کردم زیر مسئولیت نرفتم  زود، از هر لحظه ی زندگیت لذت ببر دوست من😍😍 

من الان دارم توی دوستام میبینم که همه بعد سی هستن و دارن کم کم ازدواج میکنن یکی از دوستام چندماه پیش ...

عزیزم من شمارو یادمه نگران ازدواجت بودی و تاپیک میزدی قبلا

الان دیدم خداروشکر ازدواج کردی 

خوشبخت باشی 

شده بود از ازدواج ناامید بشی یا بگن دعاداری و طلسمی؟