2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر با ازدواج شرایط زندگیتون کیفیت زندگیتون و لول زندگیتون بهتر و بالاتر می‌ره و آرامشتون بیشتر میشه عالیه در غیر این صورت مزخرفترین و احمقانه ترین کار ممکنه .. اصلا مهم نیست تو چه سنی آدم ازدواج کنه  .

آخه مرد ۴۴ ساله که هیچ ذوق و شوقی نداره به چه دردی میخوره اخه با یه پسر ۲۵ ساله مقایسه میکنی؟بعدشم ی ...

تو چرا فشاری شدی 

۲۵ ساله های الان که همه دودی و بی مسئولیت و پرنسسعلی ان

مردای قدیم همین چهل ساله ها ادب و شخصیت و سوادشون هزار برابره جووناست

اختلاف سنی با بچه هم یه حرف مفته

الان با فضای مجازی و سواد والدین هیشکی برای بچه ش پیر خرفت نیست چون اطلاعات تمام افراد در سطح بالاست

به غیر از خوده شما البته‌

من الان دارم توی دوستام میبینم که همه بعد سی هستن و دارن کم کم ازدواج میکنن 

یکی از دوستام چندماه پیش عقد کرده و متولد 67 هست و ماشاالله خیلی ازدواج خوبی هم هست

به نظرم ازدواج رو فقط باید بسپاری به خدا. 

تو چرا فشاری شدی ۲۵ ساله های الان که همه دودی و بی مسئولیت و پرنسسعلی انمردای قدیم همین چهل ساله ها ...

باشه ایرادی نداره هر وقت خواستی شوهر کنی یا دخترت و خواستی شوهر بدی به ۴۰ سال به بالا ها بدید که شعور داشته باشن شعور که به سن و سال نیست 

تو اگ شعور داشتی که تاالان نمی‌ترشیدی همون ۴۰ ساله هاشم نمیان تورو بگیرن بااین اخلاقت

ببین با ادم بیشعور بی فرهنگ نمیشه بحث کرد معلوم نیست از پشت کوه اومدی که اینقدر بی  تربیتی

@niniyar_2   @niniyar_5   @niniyar_1     نینی یار لطفا رسیدگی کنید هر بی سرپایی تو این سایت هست

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.