2777
2789
قربون دل شکسته ات... روزت مبارک عزیزم. از مادر عالم حضرت فاطمه سلام الله علیها مدد بخواه.کدوم شهری؟د ...

حضرت زهرا.... همش قسمشون میدم به  «هل من ناصر ینصرنی، آیا یاری کننده ای هست، یاری کند؟» روز عاشورا امام حسین... میگم چطور خودتون طاقت این حرف رو ندارین ولی من مدتهاست دارم خاندانتون رو قسم به این اضطرار میدم... 😔

(۴٢ هستم). 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
نه اینجوری نگو... عزت دست خداست...الهی تو هم ازدواج موفق کنی و در عافیت دور و برت شلوغ بشه

دلم خیلی شکسته 

(ببخشید اینجوری حرف میزنم.. دیگه دست خودم نیست...) 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف آخرت خیلی می سوزونه.... 😔 دلم خیلی میشکنه.... 😔 بدتر اینکه جز این حرف هیچ جوابی برا دل شکسته ا ...

دلی نمونده که دیگه بخواد بشکنه. تیکه تیکه شد تموم شد. هعی خدا

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

دیروز تلویزیون تبلیغ سایت آدم و حوا را میکرد ،یه سایته برای معرفی ازدواج ،دختر و پسر به هم معرفی میکنن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
یه سوال مشکل مالی هم دارین یا خونه و درامد هست و بازم به اینکه تنها بمونین فکر میکنین و ازاردهنده ست ...

اینو پرسیدم چون من تو این فکرم اگه پول بود هیچوقت خریت نکنم اشتباه میکنم؟ وقتی شوهر محبت نمیکنه وقتی بعد ازدواج عادی میشی براش،، 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

حضرت زهرا.... همش قسمشون میدم به «هل من ناصر ینصرنی، آیا یاری کننده ای هست، یاری کند؟» روز عاشورا ا ...

الهی جانت رو بشم... الهی که عروس حضرت فاطمه میشی و یک مرد از خاندان سادات میاد خواستگاری‌ات

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دلم خیلی شکسته (ببخشید اینجوری حرف میزنم.. دیگه دست خودم نیست...) 😔

حق داری

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دیروز تلویزیون تبلیغ سایت آدم و حوا را میکرد ،یه سایته برای معرفی ازدواج ،دختر و پسر به هم معرفی میک ...

اره من اینو دیدم قبل معرفی ۱۶۰ تا سوال میپرسه! حسابی اطلاعات میدی و این قسمتش که افراد مناسب بهم پیشنهاد میده خیلی حرفه ای تر از هزار تا خواستگاری و دوستیه ولی خب بازم ادم حس بدی داره این شکلی داوطلب ازدواج بشه🙈🥴

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

اینو پرسیدم چون من تو این فکرم اگه پول بود هیچوقت خریت نکنم اشتباه میکنم؟ وقتی شوهر محبت نمیکنه وقتی ...

من در مورد شما نظری ندارم. ولی معلومه پخته نیستی...

ولی خودم مستقلم

طلاق هم گرفتم؛ البته سالها پیش

با این حال دلم میخواد یک ازدواج موفق داشته باشم

بچه ها اینو راست میگه. اولا که رییس جمهور مجرد نیست. ازدواج کرده. بچه داره. اما بیوه شده. من به عنوا ...

خودم مجردم میفهمم چی میگی ولی با ازدواج جایگاه بدست بیاری همونطوریم از دست میره.کم ندیدیم خانمِ آقای دکترهایی که خوش و خوشحال بودنو الان که کنار گذاشته شدن دیگه هیچی نیستن

منو شما هم مشکلمون اینه که باید واسه خودمون کسی بشیم اونوقت مجردم باشی تحویلت میگیرن

من که تمرکزمو گذاشتم رو خودم اگه ازدواج خوب پیش اومد چه بهتر

من در مورد شما نظری ندارم. ولی معلومه پخته نیستی...ولی خودم مستقلمطلاق هم گرفتم؛ البته سالها پیشبا ا ...

ربطی به پختگی نداره اگه شوهر خوب باشه خب کی دلش نمیخواد شاید شناختم از جامعه اشتباه. باشه که اونم از همین سایت و فامیل بدست اوردم 

الهی جانت رو بشم... الهی که عروس حضرت فاطمه میشی و یک مرد از خاندان سادات میاد خواستگاری‌ات

مرسی عزیزم؛ الهی خدا دلتون رو شاد کنه 🤲📿