2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببینید این یک بحث چند بعدیه..مطمبنا یک ازدواج خوب میتونه بهت کمک کنه خوشبخت تر بشی..مثل خیلی چیزا..ولی لزوما به معنی این نیست اونی که متاهل هست از مجرد خوشبخت تره..تعریف خوشبختی برای افراد فرق میکنه

خوب الان اینجا خیلی از خانومای متاهل هستن تا ظهر ساعت 12 خوابن..بعد میان بیکار تو نی نی سایت میرخن..با خانواده شوهر درگیر میشن و نشخوار ذهنی دارن چرا فلانی این و به من گقت چرا جاری اون و به من گفت..یا مثلا طرف بعد از 5،6سال از زندگیش با شوهرش طلاق عاطفی دارن و یه زندگی عاشقانه ندارن..یه زندگی تنها بدون هیجان...که خانوم تو اون زندگی دفن شده..هیچ پیشرفتی نکرده و شوهرش شاید اون و محدود میکنه یا خیانت میکنه یا مشکلات مالی دارن..

خیلی از خانومایی که میان برای مجردا دل میسوزونن شاید دارن با مثلا ماهی15 تومن زندگی میکنند و آرزوشونه که یکم حقوق شوهرشون بیشتر بود...درحالی که اون مجرد داره با یک درآمد خوب اهدافش و تیک میزنه و نیازی به دلسوزی اون خانوما نداره.متاهلای زیادی دوست دارن موقعیت شغلی داشته باشن یا برای 5 تومن حقوق میرن سرکار و بدترین شرایط و تحمل مینند..خیلی ها با خانواده شوهر زندگی میکنند..خیلیا آرزوشونه از مستاجری بیان بیرون..یا شاید مشکلات مالی نداشته باشن ولی از نظر عاطفی تنها باشن..خانومی که به خاطر اینکه خودش و وقف زندگی متاهلی کرده دیگه چاق شده و زیبایی نداره ..شوهرش اجازه نمیده فلان لباس و بپوشه یا حتی بعضیا میگن ما باید حتما با مادرشوهرمون بریم تا بازار...واقعا خیلی مسایل  تا اینکه ببینی کی واقعا زندگیش در حد استانداردای تو هست یا نه...یه مجردی که داره سفرمیره پوشش و زیبایی داره کتاب میخونه..رو خودش کار کرده دغدغه های خاله زنکی نداره خیلی خوشبخت تر از ین خانوماست..واقعا خیلی از خانومای متاهل متاسفانه دوروبرم میبینم خوشبخت نیستن..ارتباط دونفره اینکه بخوای زیر یک سقف زندگی کنی نیاز به یک آدم با شعور داره نیاز به درک متقابل داره اینکهبه سلیقه های هم احترام بذارن و خیلی چیزای دیگه..راستش واقعا خیلی از متاهل های ما زندگیشون استانداردای یک زندگی خوب و نداره و به نظرم اصلا نباید حسرت بخورید ...البته مطمِنا مرد با شعور میشه پیدا کرد عشق رو میشه پیدا کرد و ازدواج خوب خیلی خوبه..ولی خوب اینکه دخترا دم به دقیقه میگم شوهر میخوام شوهر میخوام و واقعا نمیفهمم مگه اینکه تو خانواده پدری شرایط وحشتناکی داشته باشن و میخوان نجات پیدا کنند ...

دلم خیلی شکسته (ببخشید اینجوری حرف میزنم.. دیگه دست خودم نیست...) 😔

عزیزم چند سالته من 37سالمه و مجردم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

متأسفانه هیچ کس از زندگیش لذت نمی‌بره

تا مجردی  میگی دیر شده باید ازدواج کنم 

وقتی متأهل شدی باوجود بچه باز احساس خوشبختی نمیکنی به خاطر بچه هم نمیشه زندگیتو ترک کنی

در هر صورت همیشه احساس میکنی خوشبختی گم شده داری دنبالش میگردی 

تو این دوره زمونه که سن ازدواج بالا رفته شما با 24و27و...حتی 35و40سال سن نشستین فاز ترشیدگی برداشتین ...

عزیزم تو مجردی سن که میره بالا انسان دچار دل مردگی میشه به خاطر نگاه های مردم اعتماد به نفسش رو از دست میده . تو عروسی تو عذا بد نگاهش میکنن . چون مجرد هست تو جمع زیاد حرفی برای گفتن نداره فکر کن دو تا متاهل دارن در مورد همسر یا فرزندانشون حرف میزنند خوب این چه حرفی برای گفتن خواهد داشت . ترس از آینده از تنهایی . و ترس از این که پدر و مادرش یه روزی نباشن و مجرد بمونه و تنها زندگی کنه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اتفاقا مردها به سن چهل که میزان خیلی جذاب تر عاقل تر پخته تر هستن از بعضی جوون های پرباد که کله شون ...

من با چند موردشون برخورد داشتم مردی که تا این سن مجرد مونده اصلااا به درد ازدواج نمیخوره

من اومدم بنویسم واسه اونایی که سنشون بالاس و ازدواج نکردن 

اگه دلتون بچه میخواد حتماااااااا

برید تخمکاتونو فریز کنید کنید بعدا خیلی به دردتون میخوره 

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌⭕️❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌⭕️❌⭕️❌⭕️❌⭕️❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
من با چند موردشون برخورد داشتم مردی که تا این سن مجرد مونده اصلااا به درد ازدواج نمیخوره

اره اینم حرفی هست 

شاید وسواسی بوده 

یا شایدم بی دست و پا 

یا موارد دیگه من عادیش رو گفتم که تو این سن اوج جذابیت و عاقلی شون هست 

اره من اینو دیدم قبل معرفی ۱۶۰ تا سوال میپرسه! حسابی اطلاعات میدی و این قسمتش که افراد مناسب بهم پیش ...

منم رفتم دیدم چندتا مورد مناسب توشون بود هم محله ای هم هستیم ولی به قول تو آدم خحالت میکشه اینجوری فرم پرکنه