2777
2789
آخی پس کارت لنگه سعی کن اول درست اولویتت باشه بعدش کارای خونه درک میکنن مامان بابات میگذره اینا همش ...

آره🥲🥲

مامانم میگه کاری نکن درستو بخون ولی دلم نمیاد دست تنها بزارمش اونم نمی‌رسه به کارا مدرسه دو شیفتس فقط میرسه یه نهار درست کنه 

انشالله زود بگذره تا نمردم 🥲

مرسی عزیزم 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

والا مامانم که مدیر مدرسس بیشتر منی که دانش آموزم خوشحال شد 😂😂

والا اخه😂

تو ام نمیخاد از کل زندگیت بزنی برا امتحانت هرچی جای خودش درس  کار  تفریح  خانواده همه باید با هم باشن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اخه😂تو ام نمیخاد از کل زندگیت بزنی برا امتحانت هرچی جای خودش درس کار تفریح خانواده همه باید ...

نمیتونم همه تایم درس میخونم باز کم نمیارم  پنجشنبه جمعه ها هم استراحت ندارم 🥲از خونه بیرون نمیرم 

آره🥲🥲مامانم میگه کاری نکن درستو بخون ولی دلم نمیاد دست تنها بزارمش اونم نمی‌رسه به کارا مدرسه دو ش ...

الهی عزیزم شرایط سختیه ولی میشه حلش کرد 

ای جانم چ دختر مهربونی 

عهه خدانکنه بااور تموم میشه روزا عین برق و باد میگذره 

قربونت

نمیتونم همه تایم درس میخونم باز کم نمیارم پنجشنبه جمعه ها هم استراحت ندارم 🥲از خونه بیرون نمیرم

والا منم یک خرخونی بودم برا خودم که

خب الان نتیجه ش این شده وحشت دارم از فامیل

اینقد تو خونه موندم منزوی شدم 

حداقل نمیکردم کنارش چارتا کتابی داستانی چیز دیگه هم بخونم  کاری یاد بگیرم   

فقط فقط فقط درس

الانم هیچی یادم نیس لذا کاربرد چندانی هم برام ندارن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

الهی عزیزم شرایط سختیه ولی میشه حلش کرد ای جانم چ دختر مهربونی عهه خدانکنه بااور تموم میشه روزا عین ...

🥲🥲آره 

هعب انشالله 

شمام رشته تون انسانی ؟

والا منم یک خرخونی بودم برا خودم کهخب الان نتیجه ش این شده وحشت دارم از فامیلاینقد تو خونه موندم منز ...

😂😂 دقیقن من ۱۰سال از فامیل فراریم از اول خرخون هستم 

فقط تو مناسبت ها میبینمشون😂 

من نه کلاس هم میرم الان مدرک بافت مو گرفتم بعد از امتحانای دی میخام برم  تزریقات بگیرم 

هعی فعلا بی کارو علاف😂 نشد کنکورمو درست حسابی بخونم ولی ولشم که نمیکنم بلاخره هدفمه رهاش نمیکنم انش ...

انشالله 🤍

کنکور چی میخای بدی؟