2777
2789
چ علایقمونم شبیه همه😂مامانم بهم میگفت بیا برو طراحی دوخت پامو کردم تو ی کفش الا و بلا فقط رشته های ...

😂آره واقعا 

من گرافیک هم دوس داشتم مامانم میگفت بچه تو پدرمو در اوردی یه رشته ای انتخاب کن دیگه بخدا ابجیت و داداشت اینقدر منو اذیت نکردن 😂 می‌گفت نظری بخای من مدیرت میشم اون موقع پدرتو در میارم جزعت داری شیطونی کن اونجا دخترم نمی‌شناسم 😂بری هنرستان دوستم اونجا مدیره باز پدرتو در میاره😂 منم تصمیم گرفتم برم نطری زیر نظر مامانم باشم بهتره 

ولی خب با علاقه اومدم این رشته 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

😂آره واقعا من گرافیک هم دوس داشتم مامانم میگفت بچه تو پدرمو در اوردی یه رشته ای انتخاب کن دیگه بخدا ...

عزیزم چ جالب پس مادر و دختر تو ی مدرسه این الهی که همیشه سایشون بالای سرت مستدام باشه

خوبه پس علاقه داری 

علاقه داشتن خودش ی نوع انگیزس برا ادامه دادن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چ جالب پس مادر و دختر تو ی مدرسه این الهی که همیشه سایشون بالای سرت مستدام باشهخوبه پس علاقه د ...

آره ولی اینقدر بهم سخت میگیره😂 تو مدرسه یجوری رفتار می‌کنه انکار اصلا منو نمی‌شناسه منو ندیده تا حالا میگه به کسی نگو تو دخترمی درحالی که فامیلمون هم یکیه خب ازم میپرسن خانم فلانی باهات چه نسیتی داره منم میگم هیچ😂 

مرسی عزیزم 

دقیقن

آره ولی اینقدر بهم سخت میگیره😂 تو مدرسه یجوری رفتار می‌کنه انکار اصلا منو نمی‌شناسه منو ندیده تا حا ...

اصلااا از این رفتار مامانت ناراحت نشو 

اتفاقا خوشم اومد از کارش 

آخه ی سری همه چی رو بهم ربط میدن میگن جون دخترفلانیه پارتی شو داره و ال و بل 

تا حالا دانش آموزا جلوت به مدید مدرستون  انتقادی نکردن؟😂

از ما بودن دبیر آشنا داشتن بعد اگه یکی چیزی میگفتن میپردین به جون هم😂

اصلااا از این رفتار مامانت ناراحت نشو اتفاقا خوشم اومد از کارش آخه ی سری همه چی رو بهم ربط میدن میگن ...

دقیقن مامان منم میگه کسی نفهمه دخترمی بهتره 

چرا بعضی از همکلاسیام چون میخان بفهمن من مدیر چه نسبتی داریم باهم تیکه میندازن که مثلن من بگم ولی خودمو کنترل میکنم که چیزی نگم 😂

آفرین آفرین یعنی هیچکدوم از دوستاتم نمیدونن؟چ جااالب😁😂

😂😂اونم به زور بخدا من خیلی آدم عصبیم ولی مجبورم کنترل کنم خودمو 

دوتا دوست صمیمی دارم که فقط اونا میدونن 

😂😂اونم به زور بخدا من خیلی آدم عصبیم ولی مجبورم کنترل کنم خودمو دوتا دوست صمیمی دارم که فقط اونا م ...

حق دار ولی بعد جوری تلافی کن حتما😂

آها خوبه دیگه بهتر میتونی خودتو نگه داری

حق دار ولی بعد جوری تلافی کن حتما😂آها خوبه دیگه بهتر میتونی خودتو نگه داری

تو فکرشم حتما این کار میکنم 

آره 😂🥲