2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ماها از شما درس خونتر بودیم تونل برفی میزدیم میرفتیم مدرسه با یه سرما ریزه کل مملکت رو تعطیل می ...

شما ۱۲بار امتحان نهایی و با دوبار کنکور یه بار فرهنگیان سوالات فضایی روبه رو نبودین هرروز یه دغدغه نداشتین خونتون تو شیشه نمیکردم ماهم پیاده می ریم ولی نمیگم تونل میکنم فرق نسل من و شما خیلی هست که قابل بحث نیست ولی کسی نمیدونه زندگی کدوممون سختره جز خدا تو همه مواقع زمان ها و مکان ها سختی ها هستن فقط رنگ عوض میکنن

کمبود ۱۰ هزار مگاوات برق داریم فکرشو کن تعطیل نکنن چیکار کنن؟ تو زمستون از سرما یخ میکنیم نمی‌فهمم چ ...

به غزه و لبنان ندن کمبود نداریم .خدا کنه مثل سوریه اینام وا بدن ایران بکشه بیرون از اینا .هم اونا رو بدبخت کرده هم مردم خودمون رو

حالتو خریدااارررم😍😁 یکی از بهترین حسای دنیاست😂 اخی یادش بخیر دلم برا مدرسم تنگ شد

دقیقن😂 ولی دوشنبه سه شنبه دهنم سرویس ۵تا امتحان دارم

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

باشه ولی نگاه اسکرین شات فرستادم من با دوستم هم اینجوری برخورد کردم که از درس و امتحان فرار نکنه

دیدم ولی اینجوری صحبت کردن درس نیس

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

اره حس خیلی خوبیه 😂😂ولی هر چی دانشجو بود ناراحت شدند من پرسیدم تو فامیل یا آشنا انگاری دانشگاه برع ...

اینجا  چمدروز پیش یه تاپیکی دیدم استارتر داشت دعا میکرد دانشگاه تعطیل نشه بده کراششو ببینه😂😂😂 اخرم تعطیل کرده بودن لعنتشون میکرد که چرا تهرانو تعطیل کردن😂 خداییش دانشگاه یه صفایی دیگ داره اگه همکلاسی و اساتید خوب باشن. ولی دلم عجیب هوای راهنماییم (‌ متوسطه اول) کرده😍😭 خییییلی خاطره خوب دارم 

یه صلوات مهمونم میکنین؟💓 کاربری دست دونفره دوتا دوست صمیمی از خواهر صمیمی تر😍

دیدم ولی اینجوری صحبت کردن درس نیس

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344