2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 148 پست
انکار همه ازم دارن دور میشن...من یه ادم افسردم و همین باعث میشه قیافه ی عبوثی داشته باشم،اینحوری آدم ...

درکت میکنم گوش کن تو داری با مشکلاتی که شاید دوستات فقط به نظرشون داستانایی باشه که از زبون بقیه میشنون دست و پنجه نرم میکنی . تو آدم خاصی هستی نه بخاطر مشکلاتت یا قیافت یا کارایی که میکنی بخاطر اون چیزیه که بقیه نمیبینن ولی تو میبینی بقیه حس نمیکنن ولی تو میکنی این زجرآوره غیر قابل تحملهه روزی هزاران بار آرزو میکنی کاش جای بقیه بودی کاش معمولی بودی . مثل بقیه به خودت نگاه نکن 

من از 6 سالگی دارم با این افکارم دست و پنجه نرم میکنم نتونستم با بقیه کنار بیام آدم تنهایی شدم دوستی ندارم بقیه باهام ارتباط نمیگیرن حتی مادر خودم بهم میگه تو آدم گندی هستی نمیشه باهات حرف زد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شرایژ خانوادم،آیندهی آجی کوچیکم،ابروم،درسم،نمرم،امتحانام،اینکه همه ازم بدشون میاد

چند سالته گلم

منم تو خانواده ای بزرگ شدم که پدرومادرم باهم اختلاف ودعوا وتنش داشتن نه حمایت داشتم ونه توجه

نمیگم خیلیدبد بودن اتفاقا مهربون بودن فقط باهم نمیساختن تبعات اون دعواشونم تا هنوز باهاشونه وما شدیم یه فردی که عزت نفس واعتماد به نفس کمی داره پراز کمبود وحسرتیم ولی الحمدالله قوی موندیمومیتونیم تحمل کنیم اما افسرده

من الانبه شدت اضطراب ازدست داد عزیزامو دارم واین فکر عین خوره داره منو میخوره

همه ی اینا روگفتم که بت بگم ما آدما خودمون باید به فکر خودمون باشیم وبرای حال خوبمون تلاش کنیم همیشه راهی هست اگررر خودموووون بخوااااایم پس بخواه عزیزم مطالعه کن ،باخدا حرف بزن وازش کمک بخواه ورزش کن و آهنگای عمگین رو هم از پلی لیست گوشیت پاک کن اونا جز حس بد افسردگی وناامیدی هیچی ندارن وهمشم که راجب شکست عشقی و... 

ما حتی تنستیم بزرگتر که بشیم جو خونه رو نترل کنیم که اختافات مدرو مادرمون به حداقل برسه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم گوش کن تو داری با مشکلاتی که شاید دوستات فقط به نظرشون داستانایی باشه که از زبون بقیه میش ...

اوهوم...خیلی قشنگ گفتی واقعا،همینجوریه...اما شاید من خیلی ضعیفم،شاید من زیادی حساسم...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
اصن نمیتونم،اون اهنکا منو نکه داشتن،اونا نباشن که من کلن دووم نمیارم

عزیزم شما وقتی خودت نخوای به خودت کمک کنی حرفای ماهم هیچ کمک وتاثیری درون شما نمیزاره

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
چند سالته گلممنم تو خانواده ای بزرگ شدم که پدرومادرم باهم اختلاف ودعوا وتنش داشتن نه حمایت داشتم ونه ...

۱۶

اوهوم

اما اون اهنگا منو به این دنیا وصل کردن،اگه اونا نبودن من یه لحظه نمیتونستم تحمل کنم

اوهوم...خیلی قشنگ گفتی واقعا،همینجوریه...اما شاید من خیلی ضعیفم،شاید من زیادی حساسم...

نه ربطی به ضعیف بودن نداره تو فقط بهتر از بقیه حس میکنی همین وگرنه آدم ضعیفی بودی که اینارو حس نمیکردی فقط راجب فکر میکردی همین .

تو سر جنگ و عناد با خودت داری چون نمیتونی با خودت با چیزی که هستی کنار بیایی 

برای همین مدام در حال ایراد گرفتن از خودتی از بدنت از قیافت از اخلاقت از همچیت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم شما وقتی خودت نخوای به خودت کمک کنی حرفای ماهم هیچ کمک وتاثیری درون شما نمیزاره

میخام به حودم کمککم،اما انکار نمیهش،انگار با خودم دضمنم،هی به خودم میکمبس کن،داری برا ادامه زندکی دروغ میبافی بهم،همهاز تو بدشون میاد و این یه واقعیته،حدقل یکاری کن بارت از رو دوش بقیه برداشته بشه..

اوهوم...دقیقا

خب الان حالت چطوره؟

حرفامو سر سری نگیر خوب راجب حرفام تو خلوت خودت فکر کن 

خب الان حالت چطوره؟حرفامو سر سری نگیر خوب راجب حرفام تو خلوت خودت فکر کن

الان تو ذهنم جنگه،ذهنم میگه داری خودتو گول میزنی که زنده بمونی،ولی مردنت هم برا خودت بهتره هم دیگران...

میگه با این حرفا نخاه خودتو قانع کنی که ادم خوبی هستی...

اما یه تیکه از ذهنمم میخاد حرفاتونو باور کنه

الان تو ذهنم جنگه،ذهنم میگه داری خودتو گول میزنی که زنده بمونی،ولی مردنت هم برا خودت بهتره هم دیگران ...

خب از همون صدای درونت بپرس چرا باید مردنت برای بقیه بهتر باشه؟ چه فایده ای داره؟ چه اتفاق خارق‌العاده ای رخ میده؟

من ۲۵ سالمه از ۶ سالگی همه ی این احساسات و افکار همراهم بوده حتی به چیزای علاقه ای داشتم که خودم نمیدونستم چرا 

آدم گاهی تو زندگیش بخاطر همین مشکلات بخاطر همین حس کردن و درک شدن بیش از اندازه به دو نفر تقسیم میشه همیشه هم بین این دوتا گیر میوفتی 

خب از همون صدای درونت بپرس چرا باید مردنت برای بقیه بهتر باشه؟ چه فایده ای داره؟ چه اتفاق خارق‌العاد ...

نمیدونم،میگه وحودت چهسودی داره؟خرج اضافی...دغدغه اضافی...داری الکی جامیگیری...

نمیدونم،میگه وحودت چهسودی داره؟خرج اضافی...دغدغه اضافی...داری الکی جامیگیری...

اگر با این فکرا بخواد باشه که همه باید بمیریم

وجودت بی اهمیت نیست اول که هنوز سنی نداری 

دوم حداقل یکم به خودت وقت بده بزار ببین آینده واست چی داره از کجا معلوم شاید در آینده حتی شده یه کار کوچیک برای یک نفر انجام بدی که خیلی مهم باشه

مرسی که انقد مهربونی 🥲❤️نمیدونم،دیکه دست خودم نیست،اضطراب،افسردگی،مشکلات خانوادگی

قربونت برم دخترم.اضطراب و افسردگیت دقیقا بخاطر مشکلات خانوادگیه.مشکل خانوادگیت یعنی اونقد حاده که نشه براش فکری کرد و حتماباید بدن خوشگلتو اسیب بزنی؟میشه بدونم مشکلتون تو چه زمینه ای دخترم؟