2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 151 پست
نه دقیقا مشکل اینه که نمیشه...مشکلامم بیشتر با خودمن،من از خودم متنفرم،احساس میکنم همه از من متنفرنا ...

میفهمم خب چرا حس میکنی بقیه ازت متنفرن؟ بخاطر رفتارت؟ 

و چرا خودت از خودت متنفری ؟ دلیل جسمی یا رفتاراته؟ 

ببین هیچکس تو این دنیا حتی پدر مادر واسه آدم پشت و پناه نمیشن هیچکس نمیشه این حقیقته حتی اگر والدین خوبم داشته باشی تهش بخاطر اینکه مبادا ناراحتتون کنی غصه هاتو میریزی تو خودت 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما نمیتونید مراقب خودتون باشید،خواهر همسن یا بزرگتری ندارید؟مادر همراهی؟دوست صمیمی؟اصلا به جریان ام ...

نه خاهرم کوچیکتره...اون خودش نیاز به یه پناه داره...

مامانم اکه همراهم بود که الان حال و روزم این نبود...

دوست صمیمیم پارسال خودکشی کرد و فوت شد

آره اصلا به امروز که فکر میکنم دوست دارم روحمو بالا بیارم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
دنیا طوسیه،منم مشکی و سرمه ایه خیلیییی تیره

عزیزم رنگ مشکی نماد افسردگی و غم زیاده

شاید حتماً باید روانکاوی بشی و مشاوره روانشناسی لازم داری و نیاز به دوست خیلی  صمیمی داری تا درکنارش به آرامش روان و افکار برسی  

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
اره،اصلا نمیتونم گوش ندم

خود زنیت بیشتر بخاطر این آهنگاست حدس زدم به این خاطر باشه

خب اگه میخوای خودتو نجات بدی این آهنگا رو از گوشیت ماک کن ،آهنگای شاد وآروم گوش کن

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
عزیزم .ارتباطات رو با خدا قوی کن . لازم نیس قرآن و دعاهای عربی بخونی . باهاش درد و دل کن به زبون خود ...

خیلی اینکارو کردم،اما نمیشه دیکه جوابگو نیست...مرسییی عزیزم

اوهوم،بزار ببینم میشه یا نه

چندتا تاپیکتو یه نگاه کلی انداختم

حتما حتما از مشاور کمک بگیر

به خودت صدمه نزن

بذار بقیه کمکت کنن

حتی پدر و مادرت هم باید بیان مشاوره با تو

اصلا از این مساله ساده نگذر

زندگیتو تغییر بده هر طوری شده

میفهمم خب چرا حس میکنی بقیه ازت متنفرن؟ بخاطر رفتارت؟ و چرا خودت از خودت متنفری ؟ دلیل جسمی یا رفتار ...

انکار همه ازم دارن دور میشن...من یه ادم افسردم و همین باعث میشه قیافه ی عبوثی داشته باشم،اینحوری آدما از من بدشون میاد،ادما حتی حاضر نیست بهم نزدیک شن...

من به خاطر تمام کارایی که میکنم،به خاطر قیافم،از هیکلم،از همچییییم متنفرم

خود زنیت بیشتر بخاطر این آهنگاست حدس زدم به این خاطر باشهخب اگه میخوای خودتو نجات بدی این آهنگا رو ا ...

اصن نمیتونم،اون اهنکا منو نکه داشتن،اونا نباشن که من کلن دووم نمیارم

چندتا تاپیکتو یه نگاه کلی انداختمحتما حتما از مشاور کمک بگیربه خودت صدمه نزنبذار بقیه کمکت کننحتی پد ...

مرسی،تمام تلاشمو میکنم،نهبه خاطر خودم،به خاطر آینده ی آجیم 

نمیشه،اون خشم خالی نمیشه،کلی مشتم میزنم به دیوار اما اخرش اون تیغ کشیدنه

چجور میتونی حالا من یه ذره دستمو میبرم میرم اون دنیا و برمیگردم دردت نمیاد؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...