2777
2789
ربطش نا واضحه؟؟ اگه تو پولدار باشه شوهرت و درآمدش خوبه ، چرا باید بری کادر درمان بشی؟ درامد و زندگی ...

والا من خانواده ام خیلی خیلی پولدارن، شوهرمم دراینده پولدار خواهد بود به دلایلی😂 ولی خودم تا قطره اخری که خون تو رگام باشه سرکار میرم😂

مادرمم ماهی ۵۰ تومن خرج میکنه اما وقتی من براش حتی شده دو تومن میدم یه بلوز خیلی خوشحال میشه و منم از خوشحالیش خوشحال

پدرمم چون پولداره به تبع همیشه کادوهای سنگین میده و انتظار کادوی سنگینم داره، واسه احتیاج نیسا، واسه احترامه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا خیلی عجیب بود صحبتای این خانم من اصلا مشکلم شاغل بودنم نیس یا کارانه و پول دادنم به مادرم مشکل ...

مهم نیست که توقع داشته باشه 

خیلی از ادم ها از ماها توقع دارن مگه باید براورده کنیم 

کلا هدیه رو نمیشمارن ..هر چقدر باشه میگیرن و تشکر میکنن

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

ربطش نا واضحه؟؟ اگه تو پولدار باشه شوهرت و درآمدش خوبه ، چرا باید بری کادر درمان بشی؟ درامد و زندگی ...

من کسی میشناسم باباش خیلی خیلی ثروتمنده ،شوهرشم پولداره خوتشم فرمانیه اس زنه کار میکنه کلا خواهراشم وار میکنن

جدا از بحث تاپیک یه سوالاگه همسرت هم به مادرش مخفی از تو پول بده چیکار میکنی؟

به نظر من این مقایسه درستی نیست 

چون مرد وظیفه ی تامین مالی خانواده رو داره 

ولی زن این وظیفه رو نداره می تونه کار کنه می تونه کار نکنه 

پس با پولش می تونه هر کاری که خودش دوست داره رو بکنه 

ولی مرد اینجور نیست

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

سوال اولت چون که استقلال دارم چون من اصلا نمیتونم توی خونه بمونم من ی روز اف هستم نمی تونم بعدشم این همه سال درس خوندم پشت کنکور موندم و مدرک گرفتم چرا نباید برم سر کار توی بیمارستانی که از بچگی ارزوی کار کردن داخلش رو داشتم 

سوال دومت اینکه دوس دارم مادرمو خوشحال کنم و اینکه به شوهرم نمیگم چون مادرم دوس نداره میگه همه چیو به همسرت نگو 

سوال سومت دقیقا دلیل ناراحتی من چون پدرم داره ولی توقع داره شوهر من هدیه زیاد بده کلا 

والا من خانواده ام خیلی خیلی پولدارن، شوهرمم دراینده پولدار خواهد بود به دلایلی😂 ولی خودم تا قطره ا ...

تا قطره آخر میخوای کار کنی و به مامانت پول هاتو بدی نیازی به ازدواجت نیست عزیزم، چون داری از زندگی میزنی میری سرکار ، آدمم اگه ( سیر ) باشه انتظار کمک و هدیه های سنگین نداره، انتظار کمک مالی نداره ، سیر باشه هدیه ها رو بالا پایین نمیکنه و ربطش نمیده به گرون قیمت بودن و احترام بیشتر ، پدرت که کادو سنگین میده اگه سیر باشه نیاز به کادوی متقابل با ارزش و گرون نداره ، موفق باشین

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
والا من خانواده ام خیلی خیلی پولدارن، شوهرمم دراینده پولدار خواهد بود به دلایلی😂 ولی خودم تا قطره ا ...

دقیقا منم مادرم خونه داره از خودش و اجاره ماهیانه میگیره پدرمم ماهیانه بهش میده ولی من ی بلوز میخرم خوشحال میشه 

تا قطره آخر میخوای کار کنی و به مامانت پول هاتو بدی نیازی به ازدواجت نیست عزیزم، چون داری از زندگی م ...

در جواب جمله اولت، خدادوشکر اینقدر سیرم که مثل بقیه به خاطر پول ازدواج نمیکنم و هدف ازدواجم چیز دیگه اس نه سیر شدن

از زندگیم نمیزنم میرم سرکار، کار و تحصیل یه بخشی از زندگیمه برای ارتقا روح و روان و علم و ادب و معرفت و شخصیتم درواقع اون تایمی که شما خوابید من دارم رو توسعه فردیم کار میکنم

حرف شما منطقیه ولی پدر من توقعیه کلا

کلا بیان پدرتون درست نیست ، هرچقدرم توقع داره نباید بیان کنه به هر حال

ولی خب شماهم رعایت کنید به همون میزان که ایشون هدیه میدن به شمد، شماهم به خانوادتون هدیه بدین