2777
2789

بابام از بیرون اومد مامانم کادوش رو نسون داد بعد بابام به شوهرم گفت به مامانت چی میخوای بدی شوهرم گفت به ایشونم همین ۳ میلیون و گل 

بعذ منم ۵ میلیون به مامان خودم دادم ولی شوهرم نمیدونه من گاهی بهش پول میدم به خاطر زحماتی که کشیده ولی شوهرم در جریان نیست چون من کادر درمانم کارانه برام توی ی کارت دیگه میفزستن منم اختیارشو دارم دوس دارم به مادرم میدم ازش ولی همسرمو نمیگم 

بعد بابام به شوهرم گفت زشت نیست برای مادرت ۳ میلیون خانم ۵۰ ساله بهش بیشتر بدید اونم پیش خودش نمیزاره جبران میکنه به من گفت به مادرشوهرت بیشتر بدید 

ی بار دیگه هم ما چابهار رفته بودیم گفت چرا از اونجا برامون انبه نیاوردید 

پدرم اوضاع مالیش خوبه شوهرمم خوبه و درامدش بالاس سر همین موضوع بابام میگه سه تومن پولی نیست برای شما باید بیشتر بدید در حالی که به قول قدیمیا هر چی برفش بیشتر بامش بیشتر 

خیلی ناراحت شدم چون اون به بهونه مامانم گفت چون دیشب یلدایی مامانم برام ی ربع سکه اورد بابامم نظرش این که بیشتر باید شوهرم میداد 

خنده داره ، شوهرت پولداره چرا میری سر کار؟ بابات پولداره چرا به مامانت کمک مالی میکنی؟ از زندگی داری میزنی و کادر درمانی پولهاتو مخفیانه به مامانت میدی، کلا عجیبی ، من هیچکدومو نمی‌پسندم 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خنده داره ، شوهرت پولداره چرا میری سر کار؟ بابات پولداره چرا به مامانت کمک مالی میکنی؟ از زندگی داری ...

ببخشید به نظر من شنا خیلی عجیب ترید این همه درس خوندم و سمت خوبی توی بیمارستان دارم و کلا دوس دارم مستقل بودنو به من چه که پدرم و همسرم 

گویند پدر تو بود فاضل از فضل پدر ترو چه حاصل …

ینی پدرت خیلی حسابگر هستن!؟خب اگ تنهایی باهاش حرف بزنی و بگی از این حرفاش ناراحت میشی چی!؟ بازم تکرا ...

نه توقعش زیاده چون درامد همشرم خوبه میگه حداقل ۱۰ نفری باید بدی 

نه واسه چی دست ایشون باشه

چون گفتی از کارتی که کارانه میدن میفرستم برای مامانم 

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

خنده داره ، شوهرت پولداره چرا میری سر کار؟ بابات پولداره چرا به مامانت کمک مالی میکنی؟ از زندگی داری ...

مادرم نیاز نداره به هیچ وجه ولی من واسه دلخوشیش مثلا اون دفعه رفت موهاشو رنگ کرد ۵ میلیون شد من دادم گفتم دوس داشتم هزینه ارایشگاهتو بدم لباس میگیرم براش نه جهت نیازمند بودنش جهت اینکه من خواهر برادر ندارم و مادرم خیلی برام عزیز 

چه ربطی داره😑

ربطش نا واضحه؟؟ اگه تو پولدار باشه شوهرت و درآمدش خوبه ، چرا باید بری کادر درمان بشی؟ درامد و زندگی بابات خوبه چرا هنوز به مامانت باید کمک مالی کنی اونم مخفیانه؟ بابات زندگی و درامد خوبی داره چرا باید چشمش به دست داماد باشه ک کمتر هدیه دادین ؟؟ بنظر خودم ک واضح بود

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
چه ربطی داره😑

واقعا خیلی عجیب بود صحبتای این خانم من اصلا مشکلم شاغل بودنم نیس یا کارانه و پول دادنم به مادرم مشکلم توقعی بودن بابام که همش توقع کادوی ژیاد دارم