2777
2789
عنوان

بدجوری گند زدم اما ناخواسته😭

191 بازدید | 8 پست

تو یه مغازه ارزون فروشی پلاستیکی بودیم که یه خانمی با بچه اومد و بچش بهونه تفنگ گرفته بود مشخص بود وضع مالیش خوب نیس برا بچش یه تفنگ ۳۰ تومنی برداشت با کلی هم سر وصدا بعد رفتن بیرون ما که از مغازه اومدیم بیرون مامانم گفت کی میشه من برا بچه تو چیزی بخرم منم با حالت کل کل گفتم برا بچه من از اینجا چیزی بخری؟؟؟نمیخام(میخاسم خودمو برا مامانم لوس کنم همین کل کلای الکی)اصلا نمیدونم یهو چی گفتم ک به خودم اومدم دیدم اون خانمه با بچش همچنان اونجا وایسادن اصلا نمیدونین چقد حالم بد شد بخدا بی منظور و بی دلیل....فقط میگم خدااااکنه متوجه نشده باشن خداکنه نشنیده باشن خدا منو لعنت کنه نه اصلا ببخشه نمیخام کارمای حرفی ک غیر عمد زدمو پس بدم خدا از عمد نبووووود😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر منم اومده همچین چیزی. من باردار بودم با مامانم بیرون بودیم یهو همسایه قدیمی مون رو دیدیم که چند سال بود بچه دار نمیشد. بعد با مادرم درباره بچه و درمان و اینا حرف میزد که درمان جواب نداد و...

بعد من خودمم با درمان باردار شده بودم کاملا بدون منظور بهش گفتم خاله پیش این دکترای دوزاری نرو. برو یه جای خوب و فلان..

وقتی جدا شدیم مامانم گفت چرا همچین حرفی زدی. نمیگی ناراحت میشه

دیگه من چند وقت حالم خوب نبود همش میکفتم کاش ببینمش و معذرت خواهی کنم..ولی ندیدم

‏فکر کنم دیگه به قله رسیدیم اینا به ما نمی‌گن.به قله که برسی دیگه کاری نداری که؛ همه چی تعطیله. می‌شینی از منظره لذت می‌بری.😑

سر منم اومده همچین چیزی. من باردار بودم با مامانم بیرون بودیم یهو همسایه قدیمی مون رو دیدیم که چند س ...

وای من دفعه اولمم نیس کلا خدای سوتیم .....یه بار جلو دوتا ازخترای فامیل ک سنشون بالا بود و ازدواج نکرده بودن گفتم از وفتی موهامو رنگ کردم شبیه پیردخترا شدم😭😭😭😭😭😭😭😭بعد مامانم بهم گفت این چی بود گفتی ناراحت شدن بعد تازه فهمیدم چی گفتم😭😭😭😭کاش لال شم