2777
2789

برا دکتر متاهل یا مجرد بودنت چه فرقی میکنه؟؟؟

چرا نمیتونم درکت کنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا دکتر متاهل یا مجرد بودنت چه فرقی میکنه؟؟؟چرا نمیتونم درکت کنم

واسه امضات دعا کردم منم دعا کن🙏

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

وقتی میگه بیمه داری بگو آزاد برام بنویسین.اینجوری دروغم نمیشه

اگه جلوه بدی داره تا بگم آزاد بنویسه اگه جلوه بدی نداره همون بیمه بنویسه شاید آزمایش هم بخوام بنویسه ک رو بیمه حساب شه

واسه امضات دعا کردم منم دعا کن🙏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطف کردی💚💚💚💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
اگه جلوه بدی داره تا بگم آزاد بنویسه اگه جلوه بدی نداره همون بیمه بنویسه شاید آزمایش هم بخوام بنویسه ...

نه هیچ جلوه ی بدی نداره.اکثرا دکترا کاری به این کارا ندارن.بگو با بیمه بنویسه برات

لبه واژنم خشک و پوسته میشه نمیدونم از چیه میخوام برم

خب این اصلا معاینه نداره اما اگرم خواست معاینه کنه برو دراز بکش اگرم سوال پرسید که متاهلی یا مجرد بگو متاهل ولی فعلا نامزدیم.تا وقتی سوال نپرسیده توضیحات نده