2777
2789

قضیه این قراره که پدر بنده 5 میلیارد یه چیزی فروخت (نپرسید چی) 

بعد این خانم بود چون خانمه چک نداشت پدرش چک داد و خانم هم پشت امضا کرد و حتی قرار داد نوشتن که این پدرش نتونست این خانم باید بده!

بعد چک این خانم برگشت خورد 

طی این شکایت دختره با یکی از فامیلمون ازدواج کرد .. 

بابام زنگ زد به شوهرش گفت دیگه ما فامیلیم گفت که بدهی زن من قبل من بوده به من ربط نداره اصلا بیا دستبند بزن بردار مهم نیست!

تا اینکه دیگه بابام حکم جلب پدرش و دستور توقیف اموال هردوتاشونو گرفت..

بابام امروز رفت دم منزل تا ببینه که ماشینشون اونجاست یا نه !

در رو میزنه میگه که اقای محترم حکم ات دستمه بیا پول منو بده یا سرباز بیارم (برگه صدور قضایی ام موبایلش بوده نشون میده اقاعه موبایل رو برمیداره پرت میکنه )

گفت که زندان میوفتم ولی پولتو نمیدم

بابامم گفت که فردا صبح میرم با سرباز 

بنظرتون میتونه جهت خشونت رفتاری ام شکایت کنه؟

که صدمه زده به بابام؟

کاربری واگذار شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما به گوشی هم خسارت وارد شده اره بگین اون اقاهه شوهره بود یا پدره

emtehanejabr.blogfa.com            ⭐️میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی

پدره

وای ۵ میلیارد بالا کشیدن و نمیخوان بدن😐 اون قضیه ازدواجشم شاید گفته باهاتون فامیل شه رودروایستی کنین پی قضیه رو نگیرین🥴

emtehanejabr.blogfa.com            ⭐️میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی

باورت میشه خودمم موندم 1 ساله در ب دریم

خیر نبینن