2777
2789
عنوان

مادر های نمایند مدرسه😅🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 75 پست
اره منم بدم میاد البته بحث مناسبت ها نیست اداهاس

اتفاقا نماینده ها یه قیافه ای میگیرن برای معلما....انگار وزیر آموزش پرورش هستن.....🤣

یکی نیست بگه بیا حمالی ت انجام بده برووووو

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا اونا این روی شمارو شناختن محل نمیدن😐

شاهد فشاری شدن مادرهای نماینده هستم😅

بنده اصلا این خصوصیات ندارم کاملا اروم متواضع من ب عنوان مثال گفتم البته انتظاری نمیره از یک عده

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اتفاقا نماینده ها یه قیافه ای میگیرن برای معلما....انگار وزیر آموزش پرورش هستن.....🤣یکی نیست بگه بی ...

اخ یکی حرف دل منو زد بخدا

یک سلام نمیدن تشکر ک بماند بخدا زشته 

حالا خوبه منم دق دلیم رو سر بچش خالی کنم؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
متاسفم برا طرز صحبتت در مورد کسانی که حق به گردنت دارن چون برا بچه ی شما زحمت میکشن

ن‌شن اجباری نیست منتیم نباشه

متاسفم برا طرز صحبتت در مورد کسانی که حق به گردنت دارن چون برا بچه ی شما زحمت میکشن

باشه 

شما نماینده خوبی هستی 

من کلی گفتم 

استثناها رو نه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما از فرهنگیان رفتی معلم شدی یا از جذب نیرویی که میکردن؟تحصیلاتت چقدره؟

امسال معلمای عجیب غریب زیاد شدن معلوم نیست با اینهمه مصاحبه و گزینش و... چجوری آموزش پرورش بچه های مردمو به دست آدمایی با اینهمه گره مغزی می سپره🙄

چون من معلم بچهاشونم😁😅والا من اصلا اینطوری نیستم شایدم‌چون جدیدم اینطورین نتونستیم ارتباط بگیریم

خب باشی .نعوذ بالله پیامبر خدا که نیستی یه معلمی سادس.بماند که نمیدونم چرا اون خانوما خودشونو بالا میدونن، شمام نباید خودتو در مقام و جایگاه خاصی بدونی😊🙏

مهربون باشیم☺️
اخ یکی حرف دل منو زد بخدایک سلام نمیدن تشکر ک بماند بخدا زشته حالا خوبه منم دق دلیم رو سر بچش خالی ک ...

واقعا متاسف شدم برا خودم که همیشه به معلما دید خوبی داشتم به بچه هامم همیشه گفتم به معلما باید احترام گذاشت ولی با دیدن تو کلا دیدم به قشر معلم عوض شد

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اخ یکی حرف دل منو زد بخدایک سلام نمیدن تشکر ک بماند بخدا زشته حالا خوبه منم دق دلیم رو سر بچش خالی ک ...

استارتر سلام و تشکر اون بحثش جداس ولی مگه شما مونده سلام و تشکری بعدش دق دلی سر بچه چون مادرش سلام نداد خدایی چندسالته؟

دیدم که میگم.....البته معلم نیستم.....ولی مدرسه پسرم که میرم میبینم این مادرای نماینده چقدر فیس و افاده میان.....هرروز تقی به توقی میخوره ....برنامه ی حشن میچینن ....عقده ی جشن گرفتن دارن به نظرم....

.

گاها دیدم به مدیر آموزشگاه امر و نهی میکنن🤣

عقده.....در یک کلام ....فقططططط عقده

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
شاهد فشاری شدن مادرهای نماینده هستم😅بنده اصلا این خصوصیات ندارم کاملا اروم متواضع من ب عنوان مثال گ ...

خدایا ببین بچه هامونو دست کی میسپاریم که بهشون درس بده واقعا عجیبه برام یه معلم چطور همچین حرفایی میزنه درضمن من هیچ وقت نماینده نبودم ونمیشم چون ازمعلمایی مثل شما میترسم