2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا خوشگل بودن منتها قبلا ب لطف حجاب ی سری چیزا خصوصی بود الان همه بیت المال شدن و متعلق ب همه ...

ک چوب شم باز همین دخترا میخورن چون مرد تمام زن هارو آنالیز میکنه و سلیقه و توقعش خیلیییی بالا میره و اون موقع راضی کردنش کار ی زن نیس 

من میرم بیرون همه شبیه همنبلوندعملیژلارایش

کاملا موافقم

فیلم های قدیمی رو میبینی هر کسی یه مدل صورت

خیلی جالب بود

امروز فیلم مهمان مامان رو دیدم طنز و جذاب

فیلم های الان اغلب عمل کرده و پر از آرایش و موی رنگ و مش و دکلره و ابروی رنگ کرده

آرابش سن رو بالا نشون میده

برای همین تو فیلم فکر می‌کنی همه سن بالا هستند 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

ولی من خیلی مصنوعی و معمولی میبینم همه روولی یبار رفتم یه پارک بالای شهریه خانومه که شلوار تنگ تنگ پ ...

من ی روز تو قنادی بودم ی زن اومد داخل بگم ده تا مرد اونجا برگشتن خیره شدن ب این خیلی داغون باسنش انگار دوتا هندونه خیلی بزرگ معلوم بود طبیعی نیس باسنش آخه آدم لاغر این همه باسن  من جای اون خجالت کشیدم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️