2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همه عمل نیستن اما هم تیپ و هیکل ها قشنگ شده هم آرایش ها طبیعی و شیک شده .بنظرم رسیدگی به پوست و مو هم زیاد شده و خوبه همه ظریف و قشنگ شدن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اتفاقا تو یه روایتی اومده دخترای آخرالزمانی شبیه حوری های بهشتی ان

اینونشنیده بودم  دخترا وزنای الان با ده متر مژه لنز  ازاین کرم گریمیا  دماغ عمل فیلر بوتاکس  دقیقا عین عروسک  من وقتی به اینا زول میزنم محو قیافه ی فضایشون‌میشم نه قشنگی اوناهم قطعا میبینن چندین نفربهشون زول زدن فکرمیکنن خیلی خاص و قشنگن و باشدت بیشتری بااین فرمون جلو میرن 

تمام کشورها حجاب ندارن و فقط ایران حجاب داشته،الان به نظرت همه اون کشورها ،بی بند و بارن و ایران خبر ...

همه جا دنیا آزادن در حجاب درست

ولی همه جا دنیا خیلی ساده میرن بیرون ساده آرایش میکنن برا عشوه گری بیرون نمیان .عشوگری فقط مخصوص یه جاهایی خاصیه نه تو کوچه و محل کار.این از نزدیکانم که اروپا زندگی میکنه شنیدم.خیلی وقتا تصویری صحبت میکنیم خانمش اهل انگلیس .مثلا میخان برن بیرون فقط کاپشن میپوشن میرن.

اینجا خانم حداقل ۲ساعت میکاپ عروس میکنه بعد میره برای ......

ایرانیا زن و مردشون میخان هیجانات و عقده های چندین سالشون یکدفعه خالی کنن.

اینونشنیده بودم دخترا وزنای الان با ده متر مژه لنز ازاین کرم گریمیا دماغ عمل فیلر بوتاکس دقیقا ع ...

اشتباهت همینه زل میزنی فک میکنن خوشگل شدن نمیدونن شب تو خواب کس نیان😂

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید