2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با احترام برای همه عملیها ،یه تحقیق داشتم تو بیمارستان روانی،یه چیزی برام خیلی عجیب بود خانم‌هایی که ...

روانپزشک هستین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    

کاش مردم بین این همه توجه به ظاهر،  روزی ده دقیقه هم به کارهاشون فکر میکردن و سعی میکردن درونشون رو زیباتر کنن و آدم بهتری باشن و به اینکه دارن تو این دنیا چکار میکنن فکر میکردن. درکنار ساعتهایی ک آرایش میکنن، روزی فقط 5 دقیقه هم کتاب میخوندن. روزی 5 دقیقه هم به زندگی بعد از مرگ فکر میکردن، همین باعث میشد دروغ، فریب، خیانت و... کم بشه. 

زیبایی حقیقی مال اون موقعه. 

االان من بیشتر خودنمایی و چشم و هم چشمی می بینم. 

بله. منتها ب لطف لباسای مدرن امروزی و بلوز شلوارای جدیدی ک اخیرا مد شده و آرایش مو و باز بودن مو.. از دور میبینی میگی چقدر خوشگلن.. چون از دور فقط استایل و لباسشون ب چشم میاد.. ولی جلوتر ک میری میبینی قیافه از دم عملی و فانتزی و آرایش جیغ! فقط چون سبک اروپایی لباس میپوشن و مو باز میگردن از دور زیبا ب چشم میان.