2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10840 بازدید | 404 پست
استارتر یه چیزی هم بگممن پیش خانم های کرمو میشینم از سردی و زودانزالی بودن همسرم میگمخودش دست میکشه

🤣🤣🤣افرین.‌من روم نمیشههه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم خیییلی خودش بالا ها میبینه انشالله از اون بالا با سر بیاد زمین

من هر روز نفرینش میکنم. هر روز. میخوام با چشم های خودم خاری و خفت ش رو ببینم. دعا کن ببینم😭😭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نزدی دهنش؟؟🫢🫢🫢🫢🫢خیلی حرف وحشتناااااکی زده

نه چرا بزنم گفتم که با شوهرم رفیق بودم بهش اعتماد داشتم مثل یک دوست تمام حرفاش بهم میگفت اما کاری نمیکرد 

شما که مطمئنی همسرت بهت خیانت کرد زدی تو دهنش ؟

من هر روز نفرینش میکنم. هر روز. میخوام با چشم های خودم خاری و خفت ش رو ببینم. دعا کن ببینم😭😭

شوهرم بشدت ب خودش میرسه دکتر پوست هفته یک بار آرایشگاه میوه غذای خوب خیییلی خوب مونده

من دفع دیگه بگم پیشش بنظرت

ضایعست و متوجه میشه بهش حساس شدی و پیش خودش میگه پس صحبتم شده تو خونشونو شوهرشم گلوش گیرمه .... ببین اینا پروندشون زیر بغل خودمه به هیچ صراطی مستقیم نیستن