2777
2789
عنوان

چرا اینجا با خانوم هایی که بچشون پسره مشکل دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 71 پست
آخه فقط سالم بودنشه که مهمه

البته من خودم پسر دوستم😁

پسر بچه هارو میبینم قلبم میره براشون 😍

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر یکی از آشنایان ما سه تا دختر اورد شوهرش از خونه پرتش کرد بیرون گفت دختر زا هستی طلاقش داد 

هرروز دخترا را میزد 

الان دخترهاش ازدواج کردند چه ازدواجی هم مادرشون رو روی سر نگه داشتن 

اونم مرده هم زن گرفت بچه هم گیرش نمیاد دیگه 

من هم دختر دارم هم پسر و میگم هردوشون عزیزه هردو زحمت داره اصلا فرقی نداره مادر پسر باشی یا دختر

منم دو تا دختر دارم یه جایی گفتم دلم میخواد پسرداشته باشم انقدر دلسوز و باترحم نگام کرد.خندم گرفت گفتم بنده خدا دلت نسوزه من با دخترام حالم خوبه منتهی دوس دارم پسرداشتنم تجربه کنم.بیشک به یه اندازه عزیزن ولی هرچی باشه دنیاشون متفاوته

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
البته من خودم پسر دوستم😁پسر بچه هارو میبینم قلبم میره براشون 😍

مخصوصا تپلی باشه😂😍

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

انقدر که از قدیم همه پسر پسر کردن حالا یه عده از این ور بوم افتادن طفلی ا خودشون خودشون و زیر سوال م ...

آره دیگه از تاثیرهای اونم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته من خودم پسر دوستم😁پسر بچه هارو میبینم قلبم میره براشون 😍

مخصوصا تپلی هم باشه😂😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم اینایی میخام بگم درسته یا نه…

تو مملکتی که ارزش ب زن نمیدن تو استخدام های شزکت ها معدن ها کارخونه ها اگه ۳۰۰ تا استخدامی هست فقط ۵ تاش درخواست واسه خانومه

جایی که حق طلاق، حق ازدواج ،حق حضانت فرزند ، حق ادامه تحصیل ، حق خروج از کشور حتی حق یه جراحی ساده واسه خانوما دست یه مرررررده

جایی که دیه جنین دختر نصف پسره

چرا باید دلتون دختر بخاد؟؟؟؟واقع نگر باشین

من دلم نمیخاد دختر دار بشم که اذیت شه ک تبعیض باشه روح روانش خراب شه

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹