2777
2789

الهی خیر نبینه اونی که این فتنه را به پا کرده. 

با یکی که توی خانواده ات باهاش راحتی مثلا مامان یا خواهر، برادر.... بگو برید همون مغازه و فاکتور به نام بابات بگیره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 

عزیزم به خانوادت بگو برن از مغازه ای خریدی چند تا فاکتور بگیرن به نام خودشون

بعد تا کنن و لای چیزی بذارن

اول هم بگن از اون موقع فاکتور نداریم

بعد ظاهری هم شده خونه رو بهم بریزن و اینا. بعد فاکتور یکی دو تا شو از ته کیفی ته کمدی جایی پیدا کنین. بگین بقیشم نیست.

فاکتور یه دونه  گرون قیمت ترش پیدا کنین. فاکتور میخواد یا رسید کارت خوان؟ چدن رسید پاک میشه...

مهربان باشیم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بگو من یا خانوادم از سر گور خودت بریم فیش واسه یکسال پیش پیدا کنیم؟ وای چقدر عصبانی شدم چجوری با ...

تاپیکای قبلیشو بخونی بیشتر عصبانی میشی 

مرده از اون هف خطاست 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تاپیکای قبلیشو بخونی بیشتر عصبانی میشی مرده از اون هف خطاست

کاش جایی بود میشد بری از همچین پدرسوخته هایی شکایت کنی سر چه چیزایی داره تن زنشو میلرزونه

اسی هم که چقدر ساده یه کلمه نمیگه اخه فیش واسه یک سال پیش از کجا بریم بیاریم بزن سرویس کن مرتیکه رو

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

رسید میخاد 😭

خواهرمن رسید اگه بمونه هم پاک میشه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

چقد بی زبونی بگو طلاق بده ببین میتونه بده نهریه بده چرا انقد نقطه ضعف دادی دستش چرا انقد رو میدی بهش چرا انقد تو سری خور و ترسویی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ریدم تو کله ی همچین شوهری خو..بگو برو‌ درتو بزار بابا..به جهنم ک طلاقم میدی ..لاشی بی صفت..اصلا گیریم که بفهمه خودت خریدی ب اون چه..پول اون بوده مگه..

چرا انقد می‌ترسی آخه.بعدم اسی جان بعضی مردا  ارزش ندارن با زور نگه داری..وقتی زرت زرت حرف طلاق میزنه بزن دم کیونش بره ور دل ننش

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
چقد بی زبونی بگو طلاق بده ببین میتونه بده نهریه بده چرا انقد نقطه ضعف دادی دستش چرا انقد رو میدی بهش ...

پشت وانع ندارم سر فروختن طلام کتکم زد رفتم خونه پدرم پردم ‌گفت مال خودش بوده به تو ربطی ندارع 

میگه رسید. پرینت بگیرن 😭چه خاکی ‌بریزم سرم

بگو از کجا بگیرم یعنی چی اخه 

مال یک ساله بگو یادمون نمیاد از کجا خرید کردن عجب 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم ب نظرم از اون توسری خورایی ک دوست داری بزن تو سرت یه لقمه نونم بندازن جلوت  اخه زن انقد توسری خور انقد بدبخت  اتقد ترسو  ب درک ک طلاقت میده بده مهریتو بگیر باهاش حال کن گفت طلاق بگو باشه مهرمو بده طلاق میگیرم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یه زن چقدر میتونه ذلیل و بی دست و پا باشه که یه نره خر اینجوری بترسونتش جلوش وایسا بگو هر غلطی دوس داری بکن اینقد ضعیف نباشین خدایاااا😖

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔