2777
2789
پشت وانع ندارم سر فروختن طلام کتکم زد رفتم خونه پدرم پردم ‌گفت مال خودش بوده به تو ربطی ندارع

عزیزم  شوهرت یکبار بره دادگاه میفهمه دنیا دست کیه مکه میتونه مهریه بده  بعدم خانوادت و خودت نقطه ضعف دادید دستش داره میترسونت بگو طلاق بده ببین اگه داد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر ببخشید دلیل خاصی داره اینقدر داری باج میدی بهش 

یه بار طلاهاتو فروخته بدونه اینکه به شما اطلاع بده ،گفته همینه که هست 

بار دوم ،جاریت خبرکشی کرده ،اون موقع بازم گفته طلاقت میدم 

یه بار دیگه هم الان دوستت خبر  کشی کرده ،بازم میخواد طلاقت بده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نمیشه رسید فیک درست کنم با گوشی. چطوری پس فیش فیک درست میکردن

خو احمقققق بعد یه سال مگه رسید میمونه ک میخای با گوشی درست کنی..این شوهر مار تو می‌فهمه رسید جعلیه..چرا انقد خری آخه..

آخرین راه اینه بری همونحایی ک خرید کردی بگی فاکتور جعلی درست کنن ب تاریخ اون موقع ب اسم بابات 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
نمی تونم تا حرف میزنم چاقو می‌کشه برام

😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

مرسی از حرف زدنت از آنلاین شاپ خریدم

نوش جونت چون خیلی رومخی ..ریدم تو کله ی شوهرت که این همه ترسوندتت.

چقدر هست مبلغه سیسمونی ک شوهرت داره خودشو جر میده 

اسی راستش رو بگو مهریه داری یا نه؟ 

چقدره مهریه ات؟ 

به خدا اگه مهریه داری شوهر الدنگت داره زِر می زنه و هیچ گوهی هم نمی خوره  فقط داره تو رو می رسونه و تو هم که خوب بهش باج می دی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
برو. بیرون لطفاً از تا پیکم

حتما میرم چون کم حرص نخوردم  از این همه بی زبون و بی عرضه بودنت..

تا وقتی این همه تو سری خوری حقته اینجوری بلرزی ب خودت.چنتا تاپیک داری همش از لاشی بودن شوهرت گفتی..

ترسیدن از اون مرتیکه بریز دور زن..وگرنه تا پیری وضعت همینه..چون همیشه بهونه ای داره که آزارت بده..

امیدوارم هرچی صلاحته برات پیش بیاد..روزت بخیر 

چون مامان بابام جدا شدن‌چند ماهه

خب بشن تو چرا انقد تو سری خوری چون پدر و مادرت جدا شدن توام باید توسری خور باشی واست متاسفم فردا بچه هات میخان با چنین مادری چ اینده ای داشته باشن برو دادگاه و کسیو ندارم هعی شوهرم کتکم میزنه میگه طلاقتو میدم پشیبانه ندارم