2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهر یا نامزدتون واس روز زن چی می‌خره براتون😅☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من یه کاری کرد که تا عمر دارم مدیونشم نه کادو میخوام نه هیچی دیگهخدا همه‌ی مردای با فکر رو حفظ ...

چیکار کرده ک دیگه توقع کادو نداری اگر خواستی بگو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نامزدیمپارسال ی زنجیر طلا گرفت امسال و نمیدونماگ نگیره مشکلی ندارم چون مناسبتای دیگ خودشو نشون داد۲۸ ...

باز خدا رو شکر انصاف داری بعضیا که نامزدن هم روز دختر کادو میخوان هم روز زن😂

بخاطر روز زن قهر کرده زن

نه بابا خدایی خسیس نیست 

دیشب اومده بودیم خونه مادربزرگم با پسرخالم خیلی گرم گرفتم سرسنگینه 

نامزدیم 

منم دیدم سرسنگینه گفتم بهترین دفاع حملس باهاش قهر کردم

میخواستم تاپیک بزنم مفصل بگمش

کاربر قدیمی هستم💕

من باید به تاریخ تمام ملیت ها و مذاهب و کشور ها و...کادو روز مرد بگیرم

ولی آقا فقط روز جهانی خانم باید هدیه بخرند🙁😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نمیگیره 

هیچوقت نگرفته 

یا پول دستش نیست یا یادش رفته

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

کادو تولدمو کادو روز زنو با هم یکی کرد برام گوشی گرفت

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
روز مادر مگه همون روز زن نمیشه؟

نه خب این روز زن، روز تولد دختر پیامبر اسلامه 

همسرم میگه نه ، فقط روز جهانی زن کادو بدیم😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍