2777
2789

داشتم با دوست هام جرات و حقیقت بازی میکردم 

دیدم بهم گفتن جرات یا حقیقت منم گفتن جرات 

گفتن الان باید ۳ بار زنگ بزنی دبیر زیست و قطع کنی 😂

دبیر هم آدم بشدت بداخلاق و جدی بود البته۲۳ سالش بود 

دیدم زنگ زدم بهش ۳ بار دیدم هیچی اومدم داد زد اومدم سمت ام من شماره ات رو داخل گوشی ایم سیو داشتم تا زنگ زدی نوشته پارمیدا چرا بهم زنگ زدی دیگه هیچی زیست افتادم و همش سرکلاس باهام بد رفتاری و کرد و تیکه انداخت بهش گفتم داشتیم بازی میکردیم ولی فایده نداشت 

امسال هم دبیر زیست هم هست هنوز قهره 🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل رمانا نشه صلوات

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بازی که درش هیچ حد و حدود و موازین اخلاقی پیش‌شرط نباشه؛ بازی نیست عوضی بازیه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اره واقعا الان خیلی بد شده 😑😂

جایی برای خنده نمی‌بینم.

هیچ آدم شریفی سرگرم شدن رو بهانه آزار دیگری، دریدگی و شکستن حرمت‌های اخلاقی، بی حیایی و... نمی‌دونه!

چیزی که بعضی به بهانه این بازی راه انداختن، نمایشی از رذالت‌های درونی و فرصت‌طلبی برای بی شرمی و... است!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.