یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ن در گودی کمر بدن از وسط مثل کمان رو ی جلو میره اکثر خانما با افزایش وزن و افزایش سن دچاز کودی کمر ...
عی وای منم همینطور که اسی میگن همین طور ام وکسی دیگه ای متوجه من نیست و خودمم میفهمم وقتی وایمیستم و راه میرم کلا قسمت لگنم رو به جلو هست و بزور باید خودمو بفرم مصنوعی بگیرم بعد میلینی داخل اینه که درست شدی که ! ولی نمیشه همش خودتو اونجوری بگیری ، دو تا بارداری داشتم الان بشدت مهره بالا کمری ام درد میکنه و دکتر گفت باید بری فیزیوتراپی
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
اول باید بریم فیزیوتراپ تامشکلو نوع چرخشو بگه بعد متناسب بااون ورزشاشو انجام بدیم؟؟
بله باید بری فیزیوتراپی
بدنسازی دیگه چه صیغه ایه
بدتر میشی
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
ببینید خانم فیزیوتراپی یک عمل تهاجمی هست و اعضای بدن رو تخت فشار و حمله قرار میده!با رفتن به بدنسازی ...
خانم شما چند کلاس سواد داری که علم پزشکی رو زیر سوال میبری؟
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود