2777
2789
عنوان

واسه بیست و پنج نفر ادم یه دونه مرغ درست کرده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا فقط واسه شما بوده و فامیلای خودشو به ناهار دعوت نکرده بوده چون هرجوری فکر کنی با عقل جور در نمیاد

البته ناگفته نماند که بعضیا همینجورین زیاد تدارک نمیبینن واسه مهمون ربطی به وضع مالی هم نداره ما رفته بودیم خونه پولدارترین فرد فامیل دوتا مرغ خیلی کوچیک واسه یه عالمه آدم خیلی خنده دار و عجیب بود 😂😂

ببخشید مگه میشه یه مرغ و بیست و پنج نفر آدم ،واقعا که ،ازون خونوادهای خسیس هستن بگو ،گداها دعوت کردنتون دیگه چیه ،شما که نمیتونی مهمونی درست بگیرین، میگم کسی چیزی نگفت این همه آدم ،کسی ایراد نگرفت ؟هرطوری فکرمی‌کنم جور در نمیاد

ببخشید مگه میشه یه مرغ و بیست و پنج نفر آدم ،واقعا که ،ازون خونوادهای خسیس هستن بگو ،گداها دعوت کردن ...

پنج نفر ما بودیم بقیه عروس داما دو نوه خودشون بودن  پدر شوهر و مادر شوهرمم کلی تو راه به به چه چه انداخته بودن

پنج نفر ما بودیم بقیه عروس داما دو نوه خودشون بودن پدر شوهر و مادر شوهرمم کلی تو راه به به چه چه ان ...

می‌دونی اونا تظاهر میکردن

که تو نری عیب خانواده عروس جدیدشونو بگی دست پیش میگرفتن پس نیوفتن

قبل از اینکه تو حرف بزنی خودشون شروع کردن 

بهترین دفاع حملس 🤣🤣🤣

توی نی نی سایت من بارها دیدم که تاپیک زدند که مثلا برای بیست نفر یک مرغ بود یا یک بشقاب خورشت برای هشت نفر و .... به هر حال همه که دروغ نمیگن و مسلما همچین آدمهایی وجود داره و چقدر بعضی ها عجیب هستند که از این افراد دفاع می کنند و میگن برای شکم جایی نرید ولی حالی شون نیست کسی که مهمان دعوت می کنه باااااید بهش احترام بزاره و نباید مهمان گرسنه از خونه بره بیرون البته منظورم ریخت و پاش بیش از اندازه نیست ولی حداقل به اندازه تعداد افراد یک غذا را باید بزارند .

بعد من حتی از خوراکی های خودمم به بچه های فامیل میدم🥲😂

خودم هم همین طور  هستم 😂 مهمانم که داره میره غذا براش میزارم و به بچه ها خوراکی میدم اگر یادم بره دفعه بعد بیشتر میزارم به خاطر همین آدمهای این مدلی را درک نمی کنم که چرا با این حجم از خساست مهمون دعوت می کنند ؟؟؟  

خودم هم همین طور هستم 😂 مهمانم که داره میره غذا براش میزارم و به بچه ها خوراکی میدم اگر یادم بره د ...

البته من مجردم ولی کلا طرز فکرم اینه آدم یا مهمون دعوت نمیکنه یا اگه مهمونی گرفت در حد توانش سنگ تموم بزاره 

مامانمم همیشه بیشتر غذا درست می‌کنه میگه اضافه بشه خورده میشه ولی کم باشه زشته شاید یکی دونفر هم سرزده اومدن