2777
2789

هر مراسمی میشه ی دور داغون میشم و این قضیه تا ابد برام ادامه داره یلدا میشه یلدایی عروسا رو میبینم عروسی میشه پا گشا میشه بله برون میشه هر چی ببینم داغ دلم تازه میشه تنفرم ازشون شدید تر 

هیچ وقت نمیبخشمشون بخاطر ظلمایی ک بهم کردن 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

تو خودت باید جلوشون می ایستادی .

هیچکس دیگه نمیتونست 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیشب مهمون دعوتشون کردم هم پدر مادر خودم هم اونا.موقع رفتن همسرم بردتشون نمیدونم بهش چی گفته بودن مثل چی عصابش خرد بود.با اینک سه روز کار کرده بودم و نهایت احترامو گذاشتم.خدا لعنتشون کنه همین

درکت میکنم...

هر چقدر ب خودم میگم گذشته و دیگ ریختشونم نمیبینی ولی نمیتونم اروم شم باز این چیزا ویش میاد ب هم میریزم در حدی ک فشارم می افته

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
هر چقدر ب خودم میگم گذشته و دیگ ریختشونم نمیبینی ولی نمیتونم اروم شم باز این چیزا ویش میاد ب هم میری ...

متوجهم ک چی میگی 

چون ی بار تو تاپیک یکی دیگه هم گفتم 

هربار ک بحث این مراسمات میشه غم میاد تو دلم 

بارها همسرم خواسته جبران کنه ولی اصلا مزه اونو ندارع 

دست خودمم نیست بهش فک میکنم

هر چقدر ب خودم میگم گذشته و دیگ ریختشونم نمیبینی ولی نمیتونم اروم شم باز این چیزا ویش میاد ب هم میری ...

بیخیال خودت ب تلافی برا خودت با پول پسرشون بخر تا چشاشون در بیاد زیاد خرج کن تا دلت اروم بگیره 

تو خودت باید جلوشون می ایستادی .هیچکس دیگه نمیتونست

من هر چی خواستم گفتم ولی ب روشون نیوردن خیلی وقتام دیگ سکوت کردم چون میدونستم باز کاری نمیکنن 

اما اعتراض بیشتر میشد از دست دادن همسرم ک دوسش دارم و الان برام کم نمیزاره هر کار میکنه جبران کنه ولی جبران نمیشه 

تو مراسم خاستگاری جلسه آخر باید راجب رسم و رسومات صحبت بشه و توافق بشه ما فامیلمون که رفته بود خاستگاری خانواده عروس گفته بودن یلدا نوروز روز زن قربان و فطر و این جور مناسبت ها رسم داریم سال اول به بهترین شکل برگزار بشه فامیل ما هم قبول کرد و هر مراسم که میشد یه تیکه طلا و چیزای دیگه میخرید 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

نمیکم این چیزها مهم نیساما اززش نداره ذهنت رو درگیر نگه داری و به خودت اسیب بزنیرها کنخودت شروع کن ب ...

بحوطلا و لباس و هدیه نیست میخوام بگم حنبه مادیش مد نظرم نیست حرف بی اهمیتیه ارزش قائل نشدنه بی احترامیه 

اینکه کسی تا این حد کوچیکت کرده و نتونستی جواب درستی بدی خالی بشی نمیزاره اروم شم و حرص نخورم 

بیخیال باور کن با اینجور چیزها هزار جور مریضی میگیری پیر میشی موهاتم سفید میشه خود خوری نکن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من دیشب مهمون دعوتشون کردم هم پدر مادر خودم هم اونا.موقع رفتن همسرم بردتشون نمیدونم بهش چی گفته بودن ...

من دیگ ارتباط ندارم ی روز با توهین از خونه بیرونم کردن بعد اون تصمیم گرفتم برا خودم ارزش قائل شم دیگ پامو نزارم خونشون تا عمر دارم دعوت نمیکنم

بیخیال خودت ب تلافی برا خودت با پول پسرشون بخر تا چشاشون در بیاد زیاد خرج کن تا دلت اروم بگیره

میکنم اینکارو همسرمم خداروشکر خیلی خوبه راضیم از زندگیم وی بازم اینم ی قسمت زندگیمه ک میلنگه