2777
2789
عنوان

خانواده همسرم جوری داغ همه چیو ب دلم گذاشتن که

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 18 پست
تو مراسم خاستگاری جلسه آخر باید راجب رسم و رسومات صحبت بشه و توافق بشه ما فامیلمون که رفته بود خاستگ ...

حالا ما صحبت کردیم و گفتیم مهمه برامون ولی خب نتیجه ای نداشت اهل اعتراضم نبودیم همش سکوت کردیم ک اشتباه بود کارمون 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
حالا ما صحبت کردیم و گفتیم مهمه برامون ولی خب نتیجه ای نداشت اهل اعتراضم نبودیم همش سکوت کردیم ک اشت ...

خیلی نامردیه قبول کنن بعد بزنن زیرش🙁

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شرایطم از تو بدتر بود بدتر از این نیست که پدر هیولا و ظالم داشته باشی هیچ حق انتخابی نداشته باشی حسرت عروسی و بزن و بکوب و انتخاب همه چی تو روان عقد ،نه محضر نه عروسی تو هتل نه بله برون درست و حسابی بخدا حاضرم بهت بگه عقدم مثل دهه شصت و هفتاد بود ریسه و بادکنک و سفره عقد ساده و مسخره این کارو بابام باهام کرد هیچ حق انتخابی تو هیچی نداشتم و از اون بدتر اینه که دو بار ازدواج کردم یه بار بخاطر اشغال بودن بابام منو طلاق دادن ،دویاره ازدواج کردم به جای اینکه به آرامش برسم با یه خانواده اجنب و عجیب و غریب وصلت کردم حتی بابام نزاشت باهاشون یه دوره آشنایی بگذرونم از خواستگاری تا عقد فقط یه هفته برام گذشت 

از یه خانواده کاملا خشک مذهبی افراطی مسخره و داغون که نه رسم و رسوم داشتن نه طلا زنی سر عقد نه یلدا نه هیچی خشک و خالی بله گفتم تو این هفت سالی که ازدواج کردم و توی این سی  سال زندگیم هر بلایی سرم اومد بخاطر حرومزادگی بابام اومد من و مادرم شب و روز دعا می کنیم فقط بمیره اینقدر بهمون زجر داد منم از دستش پیر و مریض شد شب عروسیم ازش کتک میخورد همه مون رو آزار داد متاسفانه مشکل خودشیفته کی روانی و داره و بشدت مریض روانیه .

من شرایطم از تو بدتر بود بدتر از این نیست که پدر هیولا و ظالم داشته باشی هیچ حق انتخابی نداشته باشی ...

درسته سخته ادم از دو طرف در عذاب باشه برات ارزو ارامش و خوشبختی دارم 

اکثرا خانواده های ایرانی نمیزارن ارتباط تو دوران نامزدی باشه برا شناخت کافی این خیلی بده برا نسل جدید تر باز راه افتاده ولی ماها ارتباط برای شناخت نداشتیم واقعا حتی تو عقد هم نمیتونستیم همو ببینیم درست

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃