2777
2789

هرکی میاد تو زندگیم چند سال عاشق و رفتارای عالی 

میبینی بعد ی مدت طولانی عالی بود

یهو طرف خیلی خیلی دلسرد میشه ازم

حتی یکیشون میگف بخدا ن خوشم از کسی میاد ولی نمیدونم چرا یهو بهت بی میل شدم

عمومم بنده خدا این مدلی بود رفت پیش ی سید گف عروس قبلیتون ک طلاق گرفته براتون دعا گرفته و باطلش کرد

بعد اون عموم مشکلش کامل حل شد و ازدواج کرد

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما هم برو پیش همون سید 

دیگه سوال نداره

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 

من اعتقادی ندارم و نظرم راجع به شما اینه که شاید یه رفتاری دارید که با تمام خوبیاتون بعد از یه مدت آدمای اطرافتون‌تصمیم میگیرن برن بنظرم قبل از دعانویس یه سر برید پیش تراپیست و‌باهاش صحبت کنید امیدوارم بهتون برنخوره منظور بدی ندارم خیلیا ممکنه نیاز داشته باشن هرکی میره پیش تراپیست دیوانه نیست منم حدودا یکسالی هست دارم میرم و خیلی از اشتباهات رفتاریم اصلاح شده 

منم همینطور 😐واقعیع؟

والا ما اول اعتقاد نداشتیم

عموم رف پیش سید گف برات دعا گرفتن

شاید شما هنو قسمتت نرسیده ولی خب عروس قبلیمون ا مامانم متنفره احتمال 90 درصد برای منم دعا گرفته

خب به خاطر دو نفر آخه ؟بیخیال به نظرم بیشتر یه ترس داری و باعث دافعه میشهدعا چیه آخه بیخیال

منظورم 2 نفر ک باهم رل بودیم اینطور شد

خواستگارا ک بماند

من فک کنم یه ۸ ماهی میشه که زندگیم بطور مداومی رو هواسبه این جور چیزا اعتقادی نداشتما ولی دیگه الان ...

والا منم اصلا اعتقاد ندارم ولی قضیه عموم رو ک دیدم پشمام ریخته و شک کردم