2777
2789
نه میگم بعضی بانکها وام میدن باید بفهمی کدوم بانکها وام میدن بانک ملت رو می‌دونم وامی به اونصورت نمی ...

پسر دایی من کارمند بانک سپه ۱۰ سال سابقه یه کوییک داره فقط من واقعا دارم تعجب می کنم یعنی وام هاشو برنداشته؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه با حقوق ۵۰ میلیونی نمیشه ۸۵ میلیون قسط بدیمسئله اینه😅باید حداقل ۱۰۰ دربیاری که ۸۵ تومن بدی قسط

درآمد کارمندای بانک فقط حقوقشون نیست که الان عموی خودم چندتا سهام هم داره به اندازه ی حقوقش هرماه سود سهام هم میگیرن 

لا إله إلّا اللّه
خدا لعنتشون کنه بعد ما برا۲۰۰تومن وام چند ماهه ندادن با این که حسابمونم خوب بوده فقط خودشون میگیرن و ...

خب باید کارکنانشون راضی کنن که انگیزه واسه کار سخت بانک داشته باشن

یا خدا!گیرتون چقدره که ۵۰ تا سکه تو گلوش گیره؟؟😆😆😆

تا حالا چند ماه علافمون کرده الانم با واسطه گفته پنجاه تا سکه بدید یا چند ماه دیگه هم علافید

احمقن یکی هم پیدا میشه اخر به جای پنجاه تا سکه بده به این چهار تا سکه میده شرخر با ماشین از روش رد شن ایشالله

ولی حق میگه دور و بر ما هرکی رفته استخدام بانک شده تو ی سال از این رو به اون رو شده 😅😅😅ی آدم چقدر ...

والا چی بگم

پسر عموی من رئیس بانکه خیلی ساله شاید ۱۰ ساله

وضعیت مالیش بد نیستا

ولی اینجوری واویلا هم نیست که بگم تو یه سال همه چی اضافه می‌شه و سرمایه ی زیادی داره

یه خونه ۶_۷ میلیاردی داره

یه ماشین ۱_۲ میلیاردی 

یعنی زندگی معمولی داره 

آخه با حقوق ۵۰ میلیونی نمیشه ۸۵ میلیون قسط بدیمسئله اینه😅باید حداقل ۱۰۰ دربیاری که ۸۵ تومن بدی قسط

اینقدر نیست قسطاشون بدون بهره و طولانی مدته

سودش تو همینه

واینکه قطعا رییس بانک و معاون بانک بالای ۵۰ میلیونه حقوقشون و اینکه فساد مالی هم دارن خیلی هاشون رشوه و ...

یکی از اقوام شوهرم مدیر مالی شهرداری یه شهر کوچیکه با پولای شهرداری زمین معامله میکنه به غیر از رشوه هایی که میگیره.وضعش توپ شده هیچکس هم بهش نمیگه از کجا میاری؟

والا چی بگمپسر عموی من رئیس بانکه خیلی ساله شاید ۱۰ سالهوضعیت مالیش بد نیستاولی اینجوری واویلا هم نی ...

حالا خیلی هم معمولی نیست کسی که ماشین یک یا دو میلیاردی داره پس وضعش خوبه

لا إله إلّا اللّه
پسر دایی من کارمند بانک سپه ۱۰ سال سابقه یه کوییک داره فقط من واقعا دارم تعجب می کنم یعنی وام هاشو ب ...

اتفاقا دوتا برادر تو فامیل ما بانک سپه استخدام شدن البته پدرزن یکیشون معاون بانکه خیلی سریع خونه خریدن و ماشین پس فکر کنم به فامیل رده بالا تو بانک داشتن ربط داشته باشه چون بعد از ازدواجش تونست خونه بگیره قبلش هیچی نداشت