2777
2789

هر سال نه ولی میگیرن

بستگی داره

من عموم رئیس امور دارایی هستش 

عمم هم کارمند بانکه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دوتا برادر تو فامیل ما بانک سپه استخدام شدن البته پدرزن یکیشون معاون بانکه خیلی سریع خونه خری ...

اخه ما کارمند بانک دیگه داریم خونه ویلایی خرید چه خوشگل پسر دایی من حتما یه دلیلی داره 

خدا لعنتشون کنه بعد ما برا۲۰۰تومن وام چند ماهه ندادن با این که حسابمونم خوب بوده فقط خودشون میگیرن و ...

از بانک رسالت وام بگیرید

خیلی راحت وام میده و سودم نداره

سقف وامش آخرين بار که گرفتم ۳۰۰ بود

الان میگن شده ۴۰۰

من خودم حتی نیاز نداشته باشم به محض تسویه شدن وام قبلی دوباره وام می‌گیرم 😅یا تو حساب شوهرم و خواهرم وام می‌گیرم 

اینجوری درآمدمو هدر نمیدم میدم قسط وامی که گرفتم و سرمایه م بیشتر می‌شه 

بازم خوبه

من عمم بدون اینکه تسویه کنه 

هر هفته یه وام صد میلیونی میگیره قشنگ 

ولی عموم رئیس بانک بوده تو کل دوران طولانی که بوده فقط یه وام برای خرید مغازه گرفته البته الان پشیمونه

عموم هم رئیس دارایی استانه کار عمم رو جور کرده😢

مادر دوستم تو بخش داراییه کارمنده همش در حال دزدی

از بزرگ تا کوچیکشون در حال فسادن درد ما اینه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عمه ات چیا خریده؟ خونه و ماشین؟

همه چی

تند تند وام صد میلیونی میگیره