انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مادر نکنه کی گنه بچه دوس داره تماس پوستی با مادر اما بقیه ن
ببین عزیزم شما نسبت به بچت با محیط های بیشتری در تماس هستی و یکسری ویروس و باکتری همیشه تو مجاری دهان و تنفسی شما هستند که برای شما که بزرگسالی و بدنت مقاومه باعث بیماری نمیشن ولی بچه نسبت به ویروس ها و باکتری های شما مقاوم نیست و شما با بوسیدن اونهارو به بچه انتقال میدی و باعث مریضیش میشی
میگن بچه تا کمی بزرگ تر شه به لپ هاش دست نزنید و نبوسیر
چون افتاده میشه لپشون
تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود / کسی از فاسد حمایت نمیکند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمیکند به جز هرزهها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد میکنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بیحجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸
مادر نکنه کی گنه بچه دوس داره تماس پوستی با مادر اما بقیه ن
تماس پوستی میای با انگشت لپشو ناز کن صورتتو بزار رو صورتش اما بوسش نکن
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗