2777
2789

گاهی واقعا حسرت زندگی افراد رو خوردن دست خود آدم نیست!

من یک دختر فامیل دارم که نمی‌خوام نسبت دقیقش رو بگم، خیلی مهربون و خانوم هست. خواهرش ساکن استرالیا هست و اونم رفته بود برا دیدنش مونده بود پیشش

اونجا یک آقای اماراتی دیدتش و با هم آشنا شدن و ازدواج کردن....آقا به شدت شوخ، سر به زیر و اهل خانواده و پولدار هست😅 کل فامیل بابت این ازدواج بهش زخم زبون می زنن و بد می گن ولی بیچاره چیزیم نمی‌گه. خیلی این دختر رو دوست دارم ولی گاهی حسادت می کنم.....

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

چرا بهش زخم زبون میزنن؟!

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدا ببخشین 

ولی همین شماها هستین که چشم میزنین:))

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

شیطونو لعنت کن همه بدبختی خودشونو دارن گول نخور

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چرا بهش زخم زبون میزنن؟!

می گن با آقای عرب ازدواج کرده باید منتظز ۳ تا زن دیگه هم باشه و....

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
احتمالا از حسادت

منم همین فکر رو میکنم

ولی بنظرم بهتره باهاشون برخورد کنه همون اول

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

اخا زخم زبون میزنن چرا مگر بده؟حتما حسادت میکنند بقیه

تیکه می اندازن

خودم گاهی تیکه هاشونو جواب می دم به جاش

می گن با آقای عرب ازدواج کرده باید منتظز ۳ تا زن دیگه هم باشه و....

طفلک با چه حرفایی ته دلشو خال میکنن

ببخشیدا ببخشین ولی همین شماها هستین که چشم میزنین:))

چرا عزیزم؟

جز خوبی براش چیزی نخواستم تا الان 

طفلک با چه حرفایی ته دلشو خال میکنن

خودش بیچاره می خنده رد می شه

جالبه یک خاله ام کلی بدش رو می گه درحالیکه این دختر کوچیک بود می رفت خونه مادربزرگم بچه اونو نگه می داشت که خالم بتونه بره دانشگاه ادامه تحصیلشو بده