2777
2789
عنوان

زخم کاری دیدین

58 بازدید | 8 پست

به نظرم مالک خیلی به سیما شک کرده و بنظرم قبول کردن عقدشون هم بخاطر این بوده که بخاطر پول نروژی ها و..... هنوز سیما را لازم داره ولی حس میکنم این شکش بزرگتر میشه و سیما را میکشه😢😢

مگه تموم نشد زخم کاری

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقد این قسمت مسخره بود پدرش تیمارستان بغلش میکردن شلوارشو میکشیدن بالا بعداینجا انقد خوب ورو پاشد

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
فصل چهارمش اومده تازه قسمت سوم بود دیروز

نمیدونم چرا فک میکنم سیما باهادی به مالک خیانت میکنه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
وای چقد این قسمت مسخره بود پدرش تیمارستان بغلش میکردن شلوارشو میکشیدن بالا بعداینجا انقد خوب ورو پاش ...

دقیقا و اینکه بنظرم کینه چندین ساله پدرش از سیما هم خیلی چرته 😐

خیانت نمیدونم ولی شاید سمیرا بخاد با نقشه یه جوری برای مالک صحنه سازی کنه که سیما را بخاد از سر راه ...

آره احتمال داره 

دقیقا و اینکه بنظرم کینه چندین ساله پدرش از سیما هم خیلی چرته 😐

به نظرم حق داره چون گفت مرده واون مجبور شد همه ی عمرش مخفیانه تو چاردیواری زندگی کنه