2777
2789
عنوان

خانما با جفت خیلی پایین یبوست گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 52 پست
باشه الان بنظرت اینطوری موندم با زور و ... تو دستشویی خطرناک بوده برا جفتم؟

عزیزم زور نزن،ببخشید خودم تو بارداری تا دو هفته دفع نداشتم هرچی بگی امتحان کردم نشد چون وقتی جمع میشه دیگه کار سخته،نباید بزاری چند روز دفع نداشته باشی

هر شب کاهو بخور خیلی کارتو راحت میکنه ب من جواب میداد،

ولی اون دو هفته اخر مجبور شدم ببخشید رو توالت فرنگی با دست وارد عمل شم و تخلیه کنم بعدش دیگع انقدر انجیر و سوپ و اب سیب و کاهو بخور ک یبوست نشی

دکتر ب من شربت لاکسی ژل هم داد،یه قاشق یا ۲ق بریز تو یک لیوان اب پر هم بزن بخور خیلی خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از موقهی ک دکتر نوشت تاحالا استفادش نکردم ولی گاهی شربت لاکسی ژل میخوردم ولی الان خیلیییی اذیت شد ...

برو متخصص زنان واست دارو بنویسه 

من که میگم سنا تو بارداری ضرر داره حالا هرکی یک نظری داره 

الان با انجیر خیس کردم یکم نرم شه بخورم بعدش

انجیر رو ولش 

فقط برگه زردالو ترجیحا محلی باشه بدون گوگرد 

قیصی هم باشه خوبه 

آلو هم محلی اینا عالی ان

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

الان با انجیر خیس کردم یکم نرم شه بخورم بعدش

روغن زیتون تو همه غذاهات بریز بخور تا روده هات نرم بشه خوبم شدی باز ادامه بده تا دیگه مشکلی پیش نیاد .کاهو و سبزیجات و میوه زیاد بخور.صبحا ناشتا آب بخور شباهم قبل خواب آب بخور اونم ولرم باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ شیافی عزیزم اگه منظورت پروڗسترون ک همون باعث یبوست میشه چ مارکی

البته بگم، لواشک و برگه و آلو مدام دارم.

چون خیلی میترسم.

راستش، من دو بار سقط داشتم، شانسم جفتشون تو توالت فرنگی بیمارستان در اومدن بیرون.

کلا میرم فرنگی، استرس اونروزا رو میگیرم

از دکترت بپرس ولی من تا اون جایی که میدونم ضرر نداره حالا من چون جفتم پایینه دکترم بهم شیاف پروژسترو ...

اره هرشب یه ۴۰۰

بخاطر همون و خون تو سرویکس داده

ولی با وجود همون هم یبوست گرفتم

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم زور نزن،ببخشید خودم تو بارداری تا دو هفته دفع نداشتم هرچی بگی امتحان کردم نشد چون وقتی جمع میش ...

من دوروز پیش دفع داشتم و خیلی سخت نبود

نمیدونم بدفعه چیشد اینطور شد

منم همون طور مجبور شدم خیلی سخته 😓

دگ بقیهشو نتونستم دفع کنم 

الانم درد دارم هم سمت داخلی واژنم هم پشتم

الان رفتم ی کاسه الو انجیر خیس کردم بخورم

با شربت و قرص سنا و یه بطری اب کنارم گذاشتم

فقط نگران جفتمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو متخصص زنان واست دارو بنویسه من که میگم سنا تو بارداری ضرر داره حالا هرکی یک نظری داره

اینو همون دکتر خودم متخصص زنان و زایمان‌نوشته 

ضرر داره درست اما الان اولویت نگه داشتن جفته برا همون گفتن به هیچ وجه نباید یبوست داشته باشم و نوشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40