2777
2789

خود شما میگید هنوز بدنیا نیومده بود و اگر اون استارت رو نمیزد وضعش بهتر میشد

من برای خودم میگم که مغازه دارم و فعالیتم محدود و درامدم معطوف به بازار و در حال حاضر کسادی بازار و تورم شرایط اقتصادی رو واسمون فلج کرده

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
عزیز دلم متوجه هستم چی میگی منم میگم هستن کسایی که درآمد بالا دارن ولی بازم میلنگن چون برکت نیست شرا ...

ببین من خودم از نظر اقتصادی خداروشکر خوبیم ولی با این وضع کشور دنیا دیگه نمیشه مطمئن شد جنگی نمیشه من که دیگه از اینده بچه هام می ترسم دیگه سخت شده زندگی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من خودم از نظر اقتصادی خداروشکر خوبیم ولی با این وضع کشور دنیا دیگه نمیشه مطمئن شد جنگی نمیشه م ...

منم انکار نمیکنم ازجنگ میترسم ولی کلی تبصره پشتش هست 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

استارتر شرایط خودتو درنظر بگیر ،ببین اگر یه رفاه نسبی میتونی براشون فراهم کنی دومی هم بیار 

منظورم از رفاه نسبی خورد،خوراک،تفریح،اموزش مناسبه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چی بگم والا

در واقع امکانات در دنیا محدود نیست،ولی این امکانات به طرز ناعادلانه ای بین عده ای کم زیاد تقسیم شده و به عده بسیاری نرسیده...

الان من به این نتیجه رسیدم خودم و همسرم نمی‌تونیم بیش از این از روزی دنیا بهره مند بشیم پس چرا بچه بیشتر بیاریم و این فقر را گسترش بدیم...اما امیدوارم هرکس در توانش هست بچه هاشو در رفاه نسبی بزرگ کنه بدنیا بیاره

امضا نمیکنم

منم انکار نمیکنم ازجنگ میترسم ولی کلی تبصره پشتش هست

با تبصره مبصره نمیشه زندگی کرد عزیزم حالا دیدی حالا نه چند سال دیگه جنگ شد اون موقع باید چیکار کرد چون دیگه وضع کشور عادی نیست احتمال جنگ خیلی بالاست ادم بچه بیشتر داشته باشه کارش سخت تره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پسر شما ۸ هست چرا تنهاست؟ارتباط با دوستاش رو یادش بدید تنها نمونهمن مسئله ام فرزند دوم نیست اون بستگ ...

حرف شما درسته ولی اخرش ماهرچه روابطمون زیاد باشه اخرش برمیگردیم به خونه و تنهایی رو حس میکنیم 

پسرمن الان ده سالشه و دختر کوچیکم یکسالشه

حامی خواهرشه نمیزاره کسی حتی ببوسش

همیشه میگه هیچوقت فکر نمیکردم اینقدر دوست داشتنی باشه

دلش برادر میخواست ولی الان میگه با صدتا داداش عوضش نمیکنم😍

برادر خودم هفت سال ازم بزرگتره ولی تمام تلاششو میکنه جای پدرو وخواهرو برام پرکنه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من که دوست دارم بچه دوم هم بیارم و شرایطشو دارم ولی همسرم راضی نیس اونم نه دلیل اقتصادی داره نه هیچی الان متوجه شدم کامل که بچه داشتن واقعا علاقه میخواد اون حس تو همسرم کمه انگار نمیتونه از خوشیاش بزنه برعکس من 

پسرم همه کاراش با من بود شیر خودمم خورد دست تنها بودم شاغل هستم از نظر سلامتی کمی تغییر کردم ولی همچنان همسرم بگه بچه بیاریم یه درصدم شک نمیکنم چون واقعا دوست دارم همیشه دو تا بچه میخواستم همیشه نه بیشتر و نه کمتر

پس لزوما چند فرزندی واسه همه نسخه خوبی نیس بستگی به شرایط و توان مالی داره

نمیدونم چرا کسایی هستن که از بچه آوردن پشیمونن مگه آدم عاقل واسه کار مهمی مثه این آنی تصمیم میگیره که بخواد پشیمون بشه؟ عجیبه برام

پس بدترتا وقتی بچه بزرگ نکردید چرا راجب این موضوع چنینی حرفی رو بیان میکنید؟؟؟؟؟؟من پسرم رو میبرم مح ...

درسته خونه بازی هس پارک مهد استخر مهمونی کلاس زبان و رباتیک ...مگه همه با خواهر برادر کار گروهی یاد میگیرن؟ والله منکه ندیدم بچه ای با خواهراش بازی کنه بیشتر دعواس . الان ما پنج تا بودیم سر جم کردن بابام عروسا میگفتن چرا من مگه فقط من؟ دومادا میگفتن پسراش پرستار بیارن مگه تویی فقط . سر ارث بخش کردن الان جفته داداشام عریضه دادن دادگاه و میزنن تو سرو کول هم . بچگیم که اسایش نداشتیم. هر چی میگرفتن برا یکی بقیه ناراحت. واسه پنج تامونم بودجه نبود!

کلاس و اموزش و تولد و مسافرتم 

و کتاب و لباس تفریحم حد اقل .... فک کن برا پنج تا بچه بخوای تولد دراری نصف سال فقط تو تولدی!!!

ابولفضلی از خواهر خیر دیدی؟ یا برادر...

از هر دو خیر دیدم ولی اگرم خیر نمیدیدم به خاطر تربیت غلط پدر و مادرم بود من اگر بچه هامو درست تربیت کنم به درد هم میخورن  مگه حیوون جای ادم رو میگیره