2777
2789

من خودم کهیر می زنم .مزمنه .یعنی خیلی وقته . زندگیم رو مختل کرده .برای دارو خوردن ترس دارم و متاسفانه باید مدام دارو مصرف کنم . می خوام ببینم کی کهیر داشته و خوب شده ؟ دوره ش چقدر بوده ؟ داروهاش چی بوده ؟ و آیا فقط بدنش بوده و یا صورتش هم ورم می کرده .آیا کهیرش مربوط به غذا بوده ؟ یا ارثی و یا دلایل دیگه .ممنون میشم همین جا تجارب رو در اختیار هم بذاریم تا هم دیگه رو گم نکنیم و هر بار خواستیم چیزی یاد بگیریم بیایم همین جا .

شاید به درد کسی بخوره .

✔️ خبرنگار 

دارم. ارثی انگار. یه مدت میزدم دو ماه طول کشید و خوب شد. الان چند وقت یکهو می‌ریزه بیرون و خوب میشه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

خب من تازگی متوجه شدم کهیر میزنم و برای منم مزمنه چون چشمام هم درگیر میشه . 

قرص میخورم و بهتر شدم با اینکه رعایت نمیکنم و همش سس تند میخورم دکتر دارو نوشت و آزمایش امروز فردا میرم آزمایش انجام میدم خدا بخواد چیزی نیست 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوماه 

همه جای بدنم میزد 

سه تا آنتی هیستامین چند تا آمپول 

خاکشیر و خوردن سردیجات و کاسنی و شاتره 

حذف ادویه جات از غذا 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

کهیر فکر نمیکنم ارثی باشه 

از تحریک کبده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من کهیر میزنم ک داغوووووون میشدم...ورممم خارش و صورتمم یه عالمه دونه میزد..از خارش شدید گریه میکردم...

باید متوجه شید دلیل کهیرتون چیه..

من وقتی جای خوابم خیلی گرم باشه و گرمی زیاد بخورم کهیر میزنم..الان رعایت میکنم کاملا..بهش فکر میکنم گریم میگیره خیلی بده

خب من تازگی متوجه شدم کهیر میزنم و برای منم مزمنه چون چشمام هم درگیر میشه . قرص میخورم و بهتر شدم با ...

منم چشمم درگیر میشه با لبم .خیلی بده .داخل دهانم می خاره و همه بدنم قرمز میشه 

✔️ خبرنگار 
من کهیر میزنم ک داغوووووون میشدم...ورممم خارش و صورتمم یه عالمه دونه میزد..از خارش شدید گریه میکردم. ...

خیلی بده ، متاسفانه من هیچی هم نخورم کهیر می زنم .همیشه با خوردن مرتبط نیست . 

✔️ خبرنگار 

منم مبتلا به کهیرم از نوع مزمن یکیش تاول ریز هست جوری که دست میکشی اون تاول حس میشه که دنبال درمانش نرفتم اما چند سال پیش بدنم دونه های قرمز زد رفتم دکتر گفت ممکنهplcباشه دارو ترکیبی و امپول کورتون و صابون حاوی چند روغن داد گفت اگه خوب نشدی نمونه برداری باید بکنم خداروشکر نشون داد ازگرمی بود دیگه نرفتم نمونه برداری بشه و متعادل سازی میکنم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

منم چشمم درگیر میشه با لبم .خیلی بده .داخل دهانم می خاره و همه بدنم قرمز میشه

اره خیلی بده وحشتناکه . 

برای من خیلی بد بود . دهنم کم کم انگار بی حسی زدی شد وزن کرد اما قبل از اینکه داخل دهانم بخارع آمپول و سرم و .. اثر کرده بود به اون مرحله نرسید اما به شدت ورم و قرمزی و خارش داشتم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

منم مبتلا به کهیرم از نوع مزمن یکیش تاول ریز هست جوری که دست میکشی اون تاول حس میشه که دنبال درمانش ...

هر از گاهی کهیر می زنی یا مداوم .من کلا کهیر می زنی یعنی پیوسته 

✔️ خبرنگار