2777
2789
بنظرم ببخشید اگه بخاطر تنهایی بتونه یه گربه ای چیزی بگیرین سرگرم میشه

گربه تا چند سال می‌تونه پیشش باشه عزیزم ؟ توی دنیای الان که همه دارن تنها میشن بچه نیاز به خواهر یا برادر داره واسه آینده ش 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه داره ب بچه های تک فرزند توهین میکنه درسته بعد میگی تحمل شنیدن حرف مخالف رونداریدیکم فکر کن ببی ...

توهین نکردم دوست عزیز 

گفتم برو از هر روانشناسی دوست داری بپرس

شما میگی مغز های پوسیده!!!

به نظرم کسی که بلد نیست محترمانه مخالفت کنه بیشتر مستحق این لقب هست!

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

منم هی به مامانم گفتم تا اورد بعدم میگفتم چرا اینو اوردی! مشغامو خط میزد موهامو میکشید حس میکردم مام ...

منم اصلا رابطی خوبی با خواهرم ندارم... خیلی حسادت میکنه بهم... کلا  نباید با ابن طرز فکر که بچه اول تنهاعه بچه دوم بیاری... من که بچه اولم هفت سالشه برا دومی اقدام کردم... بچه اول بزرگ شده وابستگی عاطفیش نسبت به من کم شده لطمه بهش نمیخوره

فکر کنم اول خود شما توهین کردیا🤔 غئر نرمال و عجیب و غریب و...

من توهین نکردم شاید سوءتفاهم شده و نتونستم منظورمو برسونم

ولی حرفم عین حقیقته شما از هر روانشناسی هم بپرسی بهتون میگه برای بچه های تک فرزند هزار و یک مشکل وجود داره

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

والا من فقط ی بچه دارم تمام تلاشمو هم واسه ایندش میکنم ولی بااین شرایط ب دومی فکر هم نمیکنم

من یه بار دیدم تاپیک زدین درحال اقدامین و ....بازم شما شرایطت با استارتر فرق داره بعضیا باتوجیهات الکی خودشونو توچارچوب ومنگنه قراردادن که حتما باید تو این زمونه بچم یکی باشه انگار قانون اومده .

منم فقط یه داداش دارم خیلی دلم خواهر میخواد خانواده شلوغ پرجمعیت مناسبتها همش تنهاییم برادرمم مشکل ا ...

دقیقا منم

بازم خوبه ی داداش داری رفیقته

ساقی به نور باده برافروز جام ما
اگر تک فرزند هستی پس حرفای اون خانم کاملا درسته درباره تک فرزندا

تک فرزند نیستم 

و دلیلم نمیبینم بخاطرش به شما جواب پس بدم

فقط یادم دادن عقده ای نباشم

توهین به بقیه منو بالا نمیبره

پسرم تک فرزند همین الان مثلن از شما بهتر صحبت میکنه

حداقل یاد گرفته توهین به بقیه اشتباه اونو پاک نمیکنه

در ضمن وقتی کسی رو ۳ بار ریپ میکنی جوابت رو نمیده یعنی نمیخواد با شما معاشرت کنه ..اینو یاد بگیر و ول کن

دیگه شماها خیلی ایراد بنی اسراییلی میگیردمن خودم بچه دار نشدن بخاطر این شرایطولی این خانم یک دونه بچ ...

صد درد صد شرایطش سخت تر میشه 

اگه شرایطش سخت تر شد شما خرجشو میدی

اون وقت میگی غلط کردی دومی رو اوردی تو که شرایطط جور نبود دومی رو کجات اوردی بزاری 

توهین نکردم دوست عزیز گفتم برو از هر روانشناسی دوست داری بپرسشما میگی مغز های پوسیده!!!به نظرم کسی ک ...

بنظرم خودتو ب ی روانپزشک نشون بده 

توهین میکنی خیلی راحت متاسف هم میشی

هیچ روانشناسی حرف تورو تایید نمیکنه ولی رو اولین جملم فکر کنی بد نیست

بچه دومی سم خالصه تو اوضاع الان مملکتا‌گه تصمیم داری بیار ولی این تا پیکتو نگه دار که اگه روزی به حر ...

چرا پشیمونی؟ از خرج یا دردسر یا با هم نمیسازن میشه یکم توضیح بدی؟

به نظر بچه دوم هم فکر کن 

ببین اون توی ده سالگیش از به دنیا اومدنش راضیه؟ امکانات و رفاه کامل داره ؟ و خودت توان رسیدگی بهش داری؟ 

در ضمن بچه دوم هم بعدا میگه همبازی می‌خوام ،چون تا ۱۰ ساله بشه برادرش ۲۰ شده و دیگه بازی نمیکنه 

من دوتا دارم ، دخترم میگه من خواهر میخواستم ، باید یکی دیگه بیاری، در واقع به حرف بچه ها باشه باید هی بیاریم