سلام خانما دخترم پنج ماه ونیمشه از شکم به پشت غلت زد از اخر سه ماه الان با کمک میشینه حتی بعضی مواقع بدون کمک، سینه خیز میکنه کمی ،پاها و سرشو از رو زمین بلند میکنه ، ولی از پشت به شکم نمیشه بچه های شما از کی به شکم شدن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه ها همه باهم فرق دارند یکی زودتر يکی دیرتر ولی نگران نباش تا ۶ ماهگی خوب میشه تا الان هم خیلی خوب بوده
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
پسر من ۵ماه و نیمشه و دقیقا برعکس دختر شماست. هیچکدوم از کارایی که دخترت میکنه رو بلد نیست و فقط میتونه از پشت به شکم غلت بزنه. اصلا عجله نداشته باش بچه ها باهم فرق دارن. من که نگران نیستم.