2777
2789
عنوان

بچها عشقم رفته😭😭😭

217 بازدید | 12 پست

چیکار کنم برگرده دارم دق میکنم هرچی تاپیک میزنم خوب نمیشم دارم میمیرم

تورو خدا نگین فراموش کن حالم بقدر کافی داغونه بگین چیکار کنم برگرده

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر منم گیر بهش دادم خیلیم گیر دادم

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
19

خب دیگه آخه شماها چرا نمیخواین بفهمین دوستی های این دوره قرار نیست تا 10 سال دیگه که پخته شدین ادامه داشته باشه اسم فوران هورمون ها رو هم عشق میذارین روح و جشم خودتونو داغون میکنین از رابطه ها درس بگیرین تجربه کسب کنین . چیزی که الان برات خوشاینده 10 ساله دیگه احمقانه اس هنوز جسم و عقلتون در حاله رشده بعد میخواین همه چیز ثابت بمونه 

خوب معذرت خواهی کن و بگو اشتباه کردی

میگه من دیگه نمیخام 

خب دیگه آخه شماها چرا نمیخواین بفهمین دوستی های این دوره قرار نیست تا 10 سال دیگه که پخته شدین ادامه ...

ممنون از دلگرمی

میگه من دیگه نمیخام

۴ سال این جریان و داشتم دیگه ولش کن بیشترین تجربه هارو دارم درد داره سخته اما به خودت ارزش قائل شو به من گوش کن دختر پشیمون نمیشی برو یکیو پیدا کن که لیاقت تو داشته باشه اون با اسرار هم برگرده باز میره بخاطره گیر دادن تو نیس درد دیگه داشته بهونه کرده کسی که دوست داشته با هرچی بشه نمیره