2777
2789

خانما بیایین بگین کیا ازخانواده خودشم میخورن؟ کیا خونه پدرشم بهش خوش نمگذره چکارکنم هرچی خوبم بازم دستم نمک نداره بااینکه خواهر ومادرمه ولی همش بامن بدن بابچه هام بدن توخونه خواهردارم بین منو آبجیم فرق میزاره دلم‌میشکنه چجوری رفتارکنم الان شب چجوری میتونستم نرم خونه بابام رفتم ولی دلمو خون کردن زهرمارم شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی برا من نیست برا کسی هم نباشه سنگین ترشه قطع رابطه کن یا خیلی کم ارتباط بگیر

اره خیلی ناراحتم همیشه روزهای بهترین زندگیمو که میرم خونه بابام برام زهر میکنن اومدم خونه تا نصف شب برای روزام گریه کردم برا بچه هام‌گریه کردم

یه مدت دور ازدسترسشون باش . اگه سراغت و گرفتند گله گی و شکایت نکن فقط بگو فرصت نمیکنم شما بیاید .

خودتو زیاد دم دستی کردی از چشمشون افتادی .

خدا جونم                                                           دمت گرم   
اره خیلی ناراحتم همیشه روزهای بهترین زندگیمو که میرم خونه بابام برام زهر میکنن اومدم خونه تا نصف شب ...

عزیزم این چ مهمونی رفتنیه

اگ تااین حد اذیتی بهانه بیار نرو

ولی پیشنهاد من اینه ک بیخیال باشی و خودت جوری جو اونجا رو ب نفع خودتوو بچه هات عوض کنی،،خودت مشارکت زیاد کنی واینا

ولی اگر نمیشه رابطت محدود کن 

دیگه هر کی یجور درگیره

عزیزم این چ مهمونی رفتنیهاگ تااین حد اذیتی بهانه بیار نروولی پیشنهاد من اینه ک بیخیال باشی و خودت جو ...

نگم بهت خواهر انقد دلمو خون میکنن من خواهربزرگه هستم خواهر وسطیم دارم که دوتامون بچه کوچیک داریم مثلا قشنگ واضح هوای خواهرمو دارن مثلا خواهری که خونه دارم بچه اونو نگه میداره بهش میرسه ولی بچه من رو الکی ازدور  خیلی ناراحتم نه اینکه ها خودمم عاشق خواهرزادمم ولی فرق که میزارن دلم خون میشه

من 

یعنی خانواده ای مثل خانواده خودم‌ندیدم چشم دیدنم و ندارن روز خوششون من و نمی‌خوان روز بدی شون من حمالم

من بیمرم هم براشون مهم نیست

سزارین کردم

سقط کردم

پام فلج شده بود

دستم دوماه تو گچ بود حتی نمیتونستم یه لیوان آب برای خودم بردارم

پسرم پاش شکست تو گچ بود همون موقع پای خودم دوباره فلج شده بود مادرم حتی نیومد یه لیوان آب دستمون بده

الان هم دکتر جفت دست هامو عمل نوشته ( عصب دستام آسیب دیدن و نمیتونم هیچ کاری کنم ) دستام بی حس میشن

رک میگه عمل نکن کی میخواد پیشت بمونه کسی و نداری