2777
2789

من کارت بلو بانک دارم برای منی که کارت نداشتم از خودم خوب بود یه کارت دارم الان به اسم خودم دیگه کسی شماره کارت خواست مال خودمو میدم😁😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بانک خوبیه من وام ازدواجمم از اون گرفتم زیر یکماه برام ریختن بدون رفتن به بانک

میشه واقعا؟

من یک سال و چهار ماهه تو صف وام بودم نداده بودن بهم امروز پیامش اومد که وامت در اومده بیا ببرش دیگه حتی ذوق ندارم برم بگیرم از بس اذیتمون کردن با این وام بی ارززششون که خیلی هم پولی توش نیست البته من بانک مسکن بود نمیدونستم بلد بانک هم وام میده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چرا تاریخ تولد میزنم قبول نمیکنه

نمی‌دونم 

دوباره وارد بشو دوباره مراحل رو انجام بده شاید قبول کرد 

شایدم باید به لاتین وارد کنی تاریخ تولدتو نمیدونم

میشه واقعا؟من یک سال و چهار ماهه تو صف وام بودم نداده بودن بهم امروز پیامش اومد که وامت در اومده بیا ...

ن عزیزم خیلی راحتههههه من اصن بانک نرفتم همه کاراش اینترنتی بود 

بعد چک صیادی بنفش بردم فقط بدون ضامن وامو تا یکماه برام ریختن

امروز برجم،کاملا زهرمار:)