2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه صبح زودوووو

429 بازدید | 16 پست

خستم دیشب دو خوابیدم

ای خدا

حال ندارم فکر اینک تا اخر هفته همین تایم بیدار باید بشم دیوونم میکنه🤧🥴

کشورای دیگ ۹ ب بعد شروع میکنن حالا ایران ۷ صبح اونم چی ۶ باید بیدارشی اماده شی و اسنپ بگیری تا برسی بشه ۷🥲🥲🥲🥲

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ساعت سه و نیم خوابیدم شیش پا شدم پسرمو راهی کنم یه ربع تو کوچه منتظر سرویس بودیم بعد زنگ زدیم گفت یک ساعت تاخیر دارن 

دوباره برگشتیم رو مبل منتظر نشستیم الان دارم از بی خوابی میمیرم

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
کی گفته کشورای دیگه ۹ به بعد شروع میکنن حالا نه اینکه تو ایران خیلی ملت کار میکنن

ساعت ۹ دیگ خبر نداری مگ!

والا مثل اسب از ما کار میکشن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
کی گفته کشورای دیگه ۹ به بعد شروع میکنن حالا نه اینکه تو ایران خیلی ملت کار میکنن

من جاریم چندساله آلمانه ساعت ۵غروب شام میخورن ۸شب خوابه خوابن میگه ۸شب هیچکی دیگه تو خیابونا نیست انگاری ۴ صبحه ایرانه ساعت ۵-۶صبحم سرحالو پرانرژی هرروز بیدار میشن.....ایران کم تعطیلی داره حالا میگن صبحم دیر بیدار شیم 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

وای منم همین

دیشب ۲خوابیدم

خواهرم اینا خونمون بودن صبح ساعت ۶نیم بچه‌هاشو راهی مدرسه کرد دیگه سروصدا شد بیدار شدم

خودم ساعت ۸نیم کلاس دارم و دارم از خواب میمیرم😖.خوبه ما دانشجوهایی آنلاین کردن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
من ساعت سه و نیم خوابیدم شیش پا شدم پسرمو راهی کنم یه ربع تو کوچه منتظر سرویس بودیم بعد زنگ زدیم گفت ...

بازم بیکاری من اومدم با بچهای مردم سرکله میزنم