با وجود کوه مشکلات ک همه رو هم میندازه گردن من بارها بهش گفتم جدا بشیم گفت نمیخام بچم بشه بچه طلاق باید وایسی بزرگ بشه بعد حالا خودش دو روز بود گیر داده بود جدا بشیم حالا پاشد رفت توافقی ثبت کنه گفتم یطرفه تقاضا بده گفت اونجور باید مهریتو بدم برا مهریه پافشاری کنم با بردن بچه تهدیدم میکنه دیشب گریه میکردیم گفت اگه بمونی میزاری زن بگیرم بعد میگه من هیچوقت زن نمیگیرم
خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
هوله ب هرکی میاد پیام میده بخدا من ۲۵ سالمه ۲۱ سالم بود عقدم کرد ۵ سالم دوست بودیم روانمو از بین برد میره با کسایی ک مشکل جسمی و روحی دارن یا زن شوهر دار ۴۵ ساله چت میکنه خدا نگذره ازش
خب مشکلتون چیه اگر بحث زن گرفتنه با خود شما چرا زندگی نمیکنه
مشکلم بد دهنی بی احترامی و دعوا راه انداختن جلو بقیه خیانت بی محبتی هییییچ حرمتی دیگه نگه نداشته اخلاقش افتضاحه مغرور و از خود راضی کلا همیشه تو شوخیم میگفت برام زن بگیر