2777
2789

۸ روزی  بود کاملا ازم سرد شده بود تا امشب اومد بهم گفت بیا جدا شیم

یادمه ۱۵ سالم بود باهاش دوست شدم هیچی نداشت شاگرد مکانیک بود خانواش بهش پول نمیدادن مجبور بود کار کنه 

خودم رفتم سرکار پا به پاش کار کردم ازدواج کردیم باهام رسیدیم به اینجا من با یه آدم پر از تروما خیانت مامانش به باباش کتک خوردن ترد شدن بود موندم با همچیش ساختم زود عصبانی میشه پارانوئیده دوسم داشت منم دوسش داشتم ولی نمیتونم باور کنم دیگه منو نمیخواد من عشقش رو نسبت به خودم دیدم الان چجوری بارو کنم میگه برو گفت بچه هم مال خودت هر وقت دلم تنگ شد میام میبینمش من ناخواسته حامله شدم خواهشن سرکوفت نزنید چرا بچه اوردی یعنی بچم بدنیا بیاد باید بی پدر بزرگش کنم؟؟  خودم از لحاظ مالی میتونم همجوره. بعد از طلاقم میرم یه کشور دیگه داغ خودمو بچمو رو دلش میزارم بهتر از من ببیینم کیه اخرین حرفمم بهش گفتم گفتم فقط تورو واسه پولت میخوان یروزی به خودت میای میبینی چیو از دست دادی

گفت مهریتو میدم مهریه من یه خونه بود که بخشیدم بهش بخوره تو سرش

با شکم حامله بخاطر بیماری قلبیم  گریه نمیکنم مبدا نفسم بگیره بچم یچیزیش بشه

فقط  قلبم درد میکنه بیاید بهم بگید میگذره تموم میشه💔🥀

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم مننن جای تووو

میشه من جات گریه کنم اخههه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

۸ روزه سرد شده سریع میخواد طلاق بده

ازم‌خسته شده دیگه دلشو زدم سریع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بمیرم مننن جای تووومیشه من جات گریه کنم اخههه

خدا نکنه فدات بشم‌من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا یه حرفی زده زود تصمیم نگیر شاید پشیمون شد🥲بعدم مهریه ات رو نبخش اون حقته بگیر لازمت میشه

خودش منو نمیخواد 

همینجوری حرفی نمیزنه یچیز میگه عملی میکنه حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان دارم گریه میکنم واسه اون زمانی که گفت طلاق بگیربچه اتم نمیخام.قلب احمقم حرفهاشوجدی نمی‌گرفت. ...

🥀

1
5
10
15
20
25
30
35
40