2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم گفت بیا دوستانه جدا شیم🥀🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 50 پست
ولی ب نظرم مهریتو نباید میبخشیدی تا اذیتش کنی

نه اذیت نمیشه وضع مالیش خوبه اون خونهواسش ارزشی نداره

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

منم بیماری قلبی دارم باردارم غصه نخور شاید از حرفش برگرده🥲تو این هشت روز مگه چه اتفاقی افتاده سرد ...

نمیدونم‌بخدا نمیدونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه ام بگیر برو چرا نگیری میدونی بچه بزرگ کردن چقد سخته حتما بگیر بعدم اونی زن وبچشو ول میکنه ارزش ...

روزی که به غلط کردن‌بیفته دیگه جانانی نیست که منتظرش باشه بایه معذرت خواهی ساده ببخشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی‌خوام هیچی ازش‌نمیخواممهریه هم‌بخشیدم به حرمت عشقی که بودکه چندسال دیگه نگن فقط دنبال پولش بود

بگن اصلا مهم نیست عزیزم حرف مردم زندگی تورو درست نمیکنه حقتو بگیر

بگن اصلا مهم نیست عزیزم حرف مردم زندگی تورو درست نمیکنه حقتو بگیر

نمیخوام خونه رو ارزونی خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمی‌خوام هیچی ازش‌نمیخواممهریه هم‌بخشیدم به حرمت عشقی که بودکه چندسال دیگه نگن فقط دنبال پولش بود

مهریه شرعا مال زن ربطی به هیچی هم ندارع اگه به غیر از مهریه بخوای اون میشه یه چیز دیگه ولی این اشتباه نکن بگیر ازش

مهریه شرعا مال زن ربطی به هیچی هم ندارع اگه به غیر از مهریه بخوای اون میشه یه چیز دیگه ولی این اشتبا ...

نمیدونم شاید ازش گرفتم اجاره دادم ماه به ماه اجارشو گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این‌دیگه‌ته‌نامردی‌وعوضی‌بودنه‌‌‍صبرکن‌شاید‌پشیمون‌شد

دیگه مهم نیست میخوام صد سال سیاه پشیمون نشه

بره به جهنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40