من_زنده_هستم مدیر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 عنوان دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا | مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 137 پست بگید ببینم حال دلتون چطوریه مجردید یا متاهل من مجردم ولی اصلا حالم خوب نیست بک هفتس هرروز گریه میکنم هی میام خوب باشم بغضم میگیره گریه مخصوصا شبا ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 دیروز | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراشونم79 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 5666 حالا راز شاد بودنت چیه منم گاهی شادم گاهی خیلی غمگین...دارم برا استخدامی میخونم خدا کنه قبول شم خیلی حالم خوب میشه باهاش
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 متاهل با ۲ تا بچه خوش میگذره ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 6033 بخاطر تنهایی از وقتی خاستگار خسیسمم رد کردم بدتر شدم وای دختر آیندتو نجات دادیشوهر خسیس ب درد لای جرز میخورهیه شبه پیرت میکنه.هنوز که سنی نداری بخای غصه تنهایی رو بخوری 🌸🌸 الحَمدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهلُهُ 🌸🌸
میس_نرس عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2570 حتما خیلی خوبی اخه دخترایی ک خوشگلن و خوبن دیدم کمتر خاستگار دارن شغلت چیه؟ نه دیگههه در این حدم نیستم😂پرستار
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 من ۲۴ و نیم سالمه مجردم ولی رل دارم خودمم شاغلم و چس تومن پس انداز دارم خوش میگذره بهت ؟ ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 متاهلم حال دلم نه بده نه خوبهشهر غریب هستم دلم گرفته 🚶🏻♀️ ان شاالله بهتر میشی ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2498 بگردمت مام تنهاییمهمیشه البته من درونگرام نمبتونم نظراتمو بتو تحمیل کنم والا من دلممبخاد بیس چار س ... نههه من برونگرام وقتی میرم تو ی مجلسی اونجا رو رو سرم میزارم 🤣 مثل نعیمه نظام دوستم 🤣🥲بخاطر همین برونگرام تنهایی اذیتم میکنه
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 زندگیو ب تخمم گرفتم☺️ به منم یاد بده اینقدر غصه خوردم پیر شدم شغلت چیه؟ ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
hadisbanoo۷۹ عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 528 فعلا ک ۲۴ سالته چرا غمگینی عزیزم همه دوستام ازدواج کردن بچه دارنتو فامیل هیچکی نیست مجرد باشه از ۱۵ب بالا همه دخترا متاهلن یا نامزدی ان واقعا حس مرگ ب زندگیم دارم خسته ام برام دعا کنید 😔دنیام غمه
lkjhhgffdss عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3950 نههه من برونگرام وقتی میرم تو ی مجلسی اونجا رو رو سرم میزارم 🤣 مثل نعیمه نظام دوستم 🤣🥲بخاطر همین ... اهااا پی همون خخخخخ این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 رل نه تازه اتفاقا کات کردم ولی اینجوری خوبه ادمانقد راحته حال خوبمم دلیلشو نمیدونمهمبنجوری خوبمخخ خداروشکر خوبی روتینتو بگو منم مثله تو باشم ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
پمبرلی عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2693 خوش میگذره بهت ؟ اره واقعا منتها مشکل من حقوق کممه کارم خیلی سخته این چیزا بیشتر اذیتم میکنن All is one
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 من نبودم ی سه ماهی ازدواجی شدم خراااب فقط گند نزنی بخاطر تنهایی من اصلا بخاطر فرار از تنهایی خودمو بیچاره نمیکنم ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1855 منم گاهی شادم گاهی خیلی غمگین...دارم برا استخدامی میخونم خدا کنه قبول شم خیلی حالم خوب میشه باهاش حتما قبول میشی تمام تلاشتو بکن ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2498 فقط گند نزنی بخاطر تنهایی من اصلا بخاطر فرار از تنهایی خودمو بیچاره نمیکنم خدا کنه ی ادم درست بیادد